Eettafels in verschillende vormen en stijlen

Bij het ontbijt, de lunch en het avondeten staat je eettafel centraal. Er worden verhalen en goede maaltijden met elkaar gedeeld. Je verwacht dan ook van een eettafel dat deze stevig is en veel comfort biedt. Het is immers een van de meest gebruikte meubels in het huis. Dit is precies wat wij je bij PUUUR kunnen bieden. Bekijk hieronder ons ruime assortiment eettafels.

 

 

Luxe eetkamertafel kopen

De eetkamertafel, de meest centrale plek van het huis. De plek waar de dag wordt besproken, gegeten, gedronken en gelachen. Het is belangrijk dat de eettafel past bij jouw interieur en stijl. Het is toch een meubelstuk wat veel gezien en gebruikt wordt.
Bij PUUUR interiors helpen we je daar graag mee.
Met onze grote collectie eettafels zijn de mogelijkheden eindeloos. Allerlei verschillende stijlen, afmetingen, kleuren en zelfs maatwerk. Zo vindt iedereen  zijn ideale eettafel en dat is waar het bij ons om draait. We helpen je vanaf stap één en komen samen tot het beste eindproduct.

Eetkamertafels in verschillende vormen en stijlen

Een ronde eettafel, vierkante eettafel, ovale eettafel of een rechthoekige eettafel, wat past bij jou? Wij hebben het in ons assortiment of kunnen het op maat voor je maken. In elk huis past natuurlijk weer een andere vorm het best. Ga jij voor de veelgebruikte rechthoekige eiken eettafel of maak je het toch wat speelser met een ronde hoogglans eettafel? En welke afwerking past daar het beste bij?
Wij hebben verschillende soorten afwerkingen, van hoogglans tot mat en een ook eiken tafels. Zo maakt PUUUR interiors altijd de eyecatcher in jouw woning.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering