Eettafel Bezos Dubbele U-Poot | Mat

De Eettafel Bezos Dubbele U-Poot geeft mede door het verfrissende ontwerp een moderne en luxe uitstraling, een echt statement in huis. Het onderstel valt aan de kopse kanten naar binnen, hierdoor is het (indien gewenst) mogelijk extra stoelen aan te schuiven. Daarnaast geven de openingen in het onderstel voldoende beenruimte bij alle zitplaatsen. De matte afwerking van het tafelblad geeft een stoer effect. 

Er zijn in totaal 6 standaard formaten van de Eettafel Bezos Dubbele U-Poot direct te bestellen via de webshop. Zit jouw gewenste formaat er nog niet tussen? Dan kun je bij ons ook terecht voor formaten op maat.

De standaard kleuren van onze meubelen zijn zorgvuldig uitgekozen en daardoor makkelijk te combineren in vrijwel ieder interieur. Diverse RAL en Metallic kleuren zijn direct te bestellen via de webshop. Wil je een kleur thuis bekijken klik dan hier om een kleurstaal te bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om elke gewenste kleur te laten spuiten en is het combineren van verschillende kleuren (Blokpoot-tafelblad) ook mogelijk. 

Heeft het je voorkeur de salontafel met eigen ogen bekijken of voorzien te worden van persoonlijk advies op maat? Geen probleem! Kom dan naar ons Experience Center in Purmerend, daar staat onze interieurstylist klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Klik hier voor meer informatie over ons Experience Center.

Meer informatie
Wissen
  Reset Opties
Aantal
 • Afmetingen

  De Eettafel Bezos Dubbele U-Poot Mat is leverbaar is de volgende standaardmaten:

   

  Afmeting L x B x H (Blad 6,3cm dik)

  160 x 100 x 78cm

  180 x 34 x 78cm

  200 x 40 x 78cm

  220 x 40 x 78cm

  240 x 100 x 78cm

  300 x 100 x 78cm

   

  Daarnaast is de Eettafel Bezos Dubbele U-Poot Mat op aanvraag leverbaar in afwijkende formaten.

 • Mogelijkheden

  De Eettafel Bezos Dubbele U-Poot Mat is door het persoonlijke karakter goed te combineren met andere meubelen uit diverse series. 

  Combinatie van verschillende kleuren (Blokpoot-Tafelblad) is mogelijk. 

  Doordat het onderstel aan de kopse kanten een stuk naar binnen valt, is het (indien gewenst) mogelijk extra stoelen aan te schuiven.

  De opening in het onderstel biedt voldoende beenruimte voor alle zitplaatsen. 

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering