Eettafel Johnson | Eiken

De Eettafel Johnson heeft mede door zijn vier robuuste blokpoten een degelijke en luxe uitstraling tegelijk. Doordat de vier tafelpoten aan de kopse kanten op de hoeken bevestigd zijn, is het (indien gewenst) mogelijk extra stoelen aan te schuiven. De eiken afwerking van het tafelblad geeft de tafel daarbij een mooi natuurlijk effect door de zichtbare houtnerf. 

Er zijn in totaal 6 standaard formaten van de Eettafel Johnson is direct te bestellen via de webshop. Zit jouw gewenste formaat er nog niet tussen? Dan kun je bij ons ook terecht voor formaten op maat.

De standaard kleuren van onze meubelen zijn zorgvuldig uitgekozen en daardoor makkelijk te combineren in vrijwel ieder interieur. Diverse RAL en Metallic kleuren zijn direct te bestellen via de webshop. Wil je een kleur thuis bekijken klik dan hier om een kleurstaal te bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om elke gewenste kleur te laten spuiten en is het combineren van verschillende kleuren (Blokpoten-tafelblad) ook mogelijk. Geef dit bij opmerking bij de bestelling, dan nemen we contact met je op. 

Heeft het je voorkeur de salontafel met eigen ogen bekijken of voorzien te worden van persoonlijk advies op maat? Geen probleem! Kom dan naar ons Experience Center in Purmerend, daar staat onze interieurstylist klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Klik hier voor meer informatie over ons Experience Center.

Meer informatie
Wissen
  Reset Opties
Aantal
 • Afmetingen

  De Eettafel Johnson Eiken is leverbaar is de volgende standaardmaten:

   

  Afmeting L x B x H (Blad 6,3cm dik)

  160 x 100 x 78cm

  180 x 100 x 78cm

  200 x 100 x 78cm

  220 x 100 x 78cm

  240 x 100 x 78cm

  300 x 100 x 78cm

   

  Daarnaast is de Eettafel Johnson Eiken op aanvraag leverbaar in afwijkende formaten.

 • Mogelijkheden

  De Eettafel Johnson Blokpoot Eiken is door het persoonlijke karakter goed te combineren met andere meubelen uit diverse series. 

  Combinatie van verschillende kleuren (Blokpoot-Tafelblad) is op aanvraag* mogelijk. 

  Doordat de vier tafelpoten aan de kopse kanten op de hoeken bevestigd zijn, is het (indien gewenst) mogelijk extra stoelen aan te schuiven.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering