Eettafel Rausing Vlinderpoot Staal | Eiken

De Eettafel Rausing Vlinderpoot Staal heeft door het stijlvolle onderstel een moderne en bijzondere uitstraling. De vormgeving van de stalen Vlinderpoot biedt in combinatie met het ovale tafelblad voldoende beenruimte bij alle zitplaatsen. Daarnaast biedt de ovale vorm van het tafelblad de mogelijkheid (extra) stoelen aan de kopse kanten aan te schuiven. De eiken afwerking van het tafelblad geeft daarbij een natuurlijke uitstraling door de zichtbare houtnerf. 

Er zijn in totaal 7 standaard formaten van de Eettafel Rausing Vlinderpoot Staal direct te bestellen via de webshop. Zit jouw gewenste formaat er nog niet tussen? Dan kun je bij ons ook terecht voor formaten op maat.

De standaard kleuren van onze meubelen zijn zorgvuldig uitgekozen en daardoor makkelijk te combineren in vrijwel ieder interieur. Diverse RAL en Metallic kleuren zijn direct te bestellen via de webshop. Wil je een kleur thuis bekijken klik dan hier om een kleurstaal te bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om elke gewenste kleur te laten spuiten.

Standaard is het stalen onderstel zwart. Wil je het onderstel in dezelfde kleur als het tafelblad, geef dit dan aan bij de bestelling. 

Heeft het je voorkeur de salontafel met eigen ogen bekijken of voorzien te worden van persoonlijk advies op maat? Geen probleem! Kom dan naar ons Experience Center in Purmerend, daar staat onze interieurstylist klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Klik hier voor meer informatie over ons Experience Center.

Meer informatie
Wissen
  Reset Opties
Aantal
 • Afmetingen

  De Eettafel Rausing Vlinderpoot Staal Eiken is leverbaar is de volgende standaardmaten:

   

  Afmeting L x B x H (Blad 3,8 cm dik)

  180 x 90 x 78cm

  200 x 100 x 78cm

  220 x 110 x 78cm

  240 x 110 x 78cm

  260 x 120 x 78cm

  280 x 120 x 78cm

  300 x 120 x 78cm

   

  Daarnaast is de Eettafel Rausing Vlinderpoot Staal Eiken op aanvraag leverbaar in afwijkende formaten.

 • Mogelijkheden

  De Eettafel Rausing Vlinderpoot Staal Eiken is door het persoonlijke karakter goed te combineren met andere meubelen uit diverse series

  Standaard is het stalen onderstel zwart. Wil je het onderstel in dezelfde kleur als het tafelblad, geef dit dan aan bij de bestelling

  De vormgeving van het stalen onderstel biedt voldoende beenruimte bij alle zitplaatsen

  De ovale vorm van het tafelblad biedt de mogelijkheid (extra) stoelen aan de kopse kanten aan te schuiven

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering