Eettafel Rond Walton Spinpoot Staal | Eiken

De Eettafel Walton Spinpoot Staal heeft door het stijlvolle onderstel een moderne en bijzondere uitstraling. De vormgeving van de stalen Spinpoot biedt in combinatie met het ronde tafelblad rondom voldoende beenruimte voor alle zitplaatsen. De ronde vormgeving zorgt daarbij voor een gezellige tafelopstelling. De eiken afwerking van het tafelblad geeft daarbij een natuurlijke uitstraling door de zichtbare houtnerf. 

Er zijn in totaal 7 standaard formaten van de Eettafel Walton Spinpoot Staal direct te bestellen via de webshop. Zit jouw gewenste formaat er nog niet tussen? Dan kun je bij ons ook terecht voor formaten op maat.

De standaard kleuren van onze meubelen zijn zorgvuldig uitgekozen en daardoor makkelijk te combineren in vrijwel ieder interieur. Diverse RAL en Metallic kleuren zijn direct te bestellen via de webshop. Wil je een kleur thuis bekijken klik dan hier om een kleurstaal te bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om elke gewenste kleur te laten spuiten.

Standaard is het stalen onderstel zwart. Wil je het onderstel in dezelfde kleur als het tafelblad, geef dit dan aan bij de bestelling. 

Heeft het je voorkeur de salontafel met eigen ogen bekijken of voorzien te worden van persoonlijk advies op maat? Geen probleem! Kom dan naar ons Experience Center in Purmerend, daar staat onze interieurstylist klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Klik hier voor meer informatie over ons Experience Center.

Meer informatie
Wissen
  Reset Opties
Aantal
 • Afmetingen

  De Eettafel Walton Spinpoot Staal Eiken is leverbaar is de volgende standaardmaten:

   

  Afmeting Ø  x H (Blad 3,8 cm dik)

  Ø 120cm x 78cm

  Ø 130cm x 78cm

  Ø 140cm x 78cm

  Ø 150cm x 78cm

  Ø 160cm x 78cm

  Ø 170cm x 78cm

  Ø 180cm x 78cm

   

  Daarnaast is de Eettafel Walton Spinpoot Staal Eiken op aanvraag leverbaar in afwijkende formaten.

 • Mogelijkheden

  De Eettafel Walton Spinpoot Staal Eiken is door het persoonlijke karakter goed te combineren met andere meubelen uit diverse series

  Standaard is het stalen onderstel zwart. Wil je het onderstel in dezelfde kleur als het tafelblad, geef dit dan aan bij de bestelling

  De vormgeving van de stalen spinpoot biedt rondom voldoende beenruimte bij alle zitplaatsen

  De ronde vormgeving zorgt voor een gezellige tafelopstelling

   

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering