Openhaarden

Een openhaard geeft sfeer en warmte binnen jouw interieur. Het is een plek waar je tot rust kunt komen onder het genot van een mooi vlammenspel. Bij PUUUR bieden wij een ruim assortiment zodat jij altijd jouw gewenste openhaardmeubel in huis haalt.

In ons assortiment bieden wij elektrische haarden die zullen worden gecombineerd met onze meubelen. Het is ook mogelijk om zelf een van de haarden uit ons assortiment te laten leveren. Wij zullen dan een toeslag rekenen van 50,- ex btw voor het aannemen en installeren van de haard.

Dimplex Opti-Myst

Bij een Opti-Myst haard krijg je snel de vraag of de vlammen nu echt zijn of niet, en nee, maar de vlammen zijn zo realistisch dat deze haast niet van echt te onderscheiden zijn.
Deze elektrische haard werkt met Opti-myst technologie. Dit houdt in dat onder het gloeibed een watertank zit. Een vernevelaar produceert vanuit de watertank een nevel aan water.
Achter de watertank bevinden zich lampen, deze verwarmen de lucht waardoor de nevel naar boven toe wordt getransporteerd.
De opstijgende waternevel wordt verdeelt over het gloeibed en reflecteert in het LED- of halogeenlicht.
Hierdoor onstaat de illusie van een echt levendig, flakkerend vuur. Een donkere achterkant is niet nodig, zo kan het drie dimensionele vuureffect van alle kanten bekeken worden.
De vlammen reageren natuurlijk en bewegen op de wind, hierdoor wordt het realistische effect vergroot!

Regelbaar

De hoogte van de vlammen is regelbaar en volkomen veilig. De waterdamp bevordert een goede vochthuishouding in huis en en de damp is vrij van fijnstof. Ook beschikken diverse modellen over een ingebouwd verwarmingselement. Deze zijn regelbaar in twee standen.

Onderhoud

Omdat er met water gewerkt wordt is af en toe onderhoud aan de Opty-Myst haard aan te raden. Afhankelijk van de hardheid van het water of dat u ontkalkt water gebruikt kunt u hem vaker schoonmaken.

Dimplex Prism

De Dimplex Prism is een echte eyecatcher. Deze elektrische haard geeft iedere ruimte extra sfeer. Deze haard heeft met zijn Opti-flame technologie een zeer realistisch vuurbeeld en is haast niet te onderscheiden van een echt houtvuur.
Doordat de kleur van het glasbed instelbaar is, kun je hem aan jouw smaak aanpassen.

Simpel en comfortabel

Doordat je alleen de stekker in het stopcontact hoeft te steken, is het aansluiten van de Prism heel eenvoudig. Je kunt vervolgens comfortabel in je stoel blijven zitten terwijl je hem bedient met de afstandsbediening.

Opti-V

De Opti-Virtual® is weliswaar een elektrische haardenlijn, maar gaat verder door een illusie van vuur te creëren met een levensecht vlammenspel, geknisper en vonkjes die zelfs weg lijken te springen. De techniek is gebaseerd op Pepper’s Ghost. Een principe dat ‘verschijningen’ als illusie weet te vertonen en vooral gebruikt wordt bij grote attracties, op toneel en in musea. Faber heeft de techniek verfijnd voor de nieuwe Opti-Virtual®, die in elke ruimte eenvoudig en naar eigen smaak kan worden ingebouwd.

Hoe werkt het?

Elke elektrische haard met de Dimplex Opti-Virtual® technologie gebruikt de nieuwste HDTV-technieken om een vuurbeeld van vlammen en vonken te creëren.

Dimplex Ignite

De Dimplex Ignite is een elektrische haard met een realitisch vuurbeeld. Dit wordt gecreëerd door de nieuwe, gepatenteerde Multi-Fire XD® vlamtechnologie.
De Ignite is uitgerust met een instelbaar verwarmingselement en het Ice Ember kiezelbed zorgt samen met de in kleur verstelbare ledlampen voor een spectaculaire uitstraling. Eenvoudig te plaatsen en comfortabel in gebruik.
De Ignite vereist geen schoorsteen of gasleiding. Met één druk op de knop van de bijgeleverde afstandsbediening wordt deze elektrische inbouwhaard aangestoken: Plug and play.
Voor de verlichting van het Acryl Ice ember bed (de kiezelset) is gebruikgemaakt van de nieuwste LED technieken, hierdoor ontstaat een prachtig effect. Kies uit verschillende kleurthema’s en maak zelf een keuze.

De Dimplex Ignite Linear beschikt ook over een instelbaar verwarmingselement. Wanneer je de verwarmingsmodus inschakelt kan de haard 1-2 kW warmte afgeven. Hiermee onderscheidt deze haard zich van veel andere elektrische haarden en krijgt het haardvuur een nog realistischer en sfeervoller beeld.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering