Salontafel Cox Rond | Eiken

De Salontafel Cox Rond heeft een stoere uitstraling en is zeer geschikt om als set te gebruiken. Door de mogelijke verschillende hoogtes (34cm en 40cm) kunnen de salontafels deels over elkaar heen geschoven worden voor een speels geheel. De eiken afwerking van het ronde tafelblad geeft een mooi natuurlijk effect door de zichtbare houtnerf. 

Er zijn in totaal 4 standaard formaten van de Salontafel Cox Rond direct te bestellen via de webshop. Zit jouw gewenste formaat er nog niet tussen? Dan kun je bij ons ook terecht voor formaten op maat.

De standaard kleuren van onze meubelen zijn zorgvuldig uitgekozen en daardoor makkelijk te combineren in vrijwel ieder interieur. Diverse RAL en Metallic kleuren zijn direct te bestellen via de webshop. Wil je een kleur thuis bekijken klik dan hier om een kleurstaal te bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om elke gewenste kleur te laten spuiten en is het combineren van verschillende kleuren (Kruispoot-tafelblad) ook mogelijk. 

Heeft het je voorkeur de salontafel met eigen ogen bekijken of voorzien te worden van persoonlijk advies op maat? Geen probleem! Kom dan naar ons Experience Center in Purmerend, daar staat onze interieurstylist klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Klik hier voor meer informatie over ons Experience Center.

Meer informatie
Wissen
  Reset Opties
Aantal
 • Afmetingen

  De Salontafel Cox Rond Eiken is leverbaar is de volgende standaardmaten:

   

  Afmeting L x B x H

  60 x 34 cm

  80 x 34 cm

  100 x 40 cm

  120 x 40 cm

   

  Daarnaast is de Salontafel Cox Rond Eiken op aanvraag leverbaar in afwijkende formaten.

 • Mogelijkheden

  Door de mogelijke verschillende hoogtes (34cm en 40cm) kunnen de salontafels deels over elkaar heen geschoven worden voor een speels geheel.

  De Salontafel Cox Rond Mat is door het persoonlijke karakter goed te combineren met andere meubelen uit diverse series. 

  Combinatie van verschillende kleuren (Kruispoot-tafelblad) is mogelijk. 

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering