Commodes

Een commode/ladekast is een ideaal meubel voor in de kinderkamer of werkkamer. Het zijn eenvoudige meubelen die ruimte bieden om dingen op te ruimen en te bewaren. Zo wordt jouw woonruimte georganiseerd.
De praktische lades dienen als opslagplaats voor al je benodigdheden. Zo kun jij je spullen kwijt voor de baby tijdens het verschonen, je belangrijkste papieren voor je werkruimte, kleding in jouw slaap- of woonruimte of gewoon als opslag voor je overige producten. Wij bieden een ruim assortiment waar voor iedereen wat passends tussen zit. Bekijk deze hieronder.

Luxe design commodes en ladekasten

Bij het verschonen van je baby kan het erg handig zijn om alles binnen handbereik te hebben. Je baby ligt te spartelen, je moet billendoekjes hebben en probeert ook nog de luier om te doen. Bij ons zijn al onze commodes zo ontworpen dat jij op zo’n moment niks te kort komt.
Ook in jouw werkruimte kan een ladekast of commode een goede oplossing zijn. Berg al jouw belangrijkste papieren handig op en raak nooit meer iets kwijt. Met iedereen die tegenwoordig thuis werkt kan dit echt een uitkomst zijn. Verder is een commode of ladekast natuurlijk overal inzetbaar, je hebt bijna in elke ruimte wel behoefte aan orde en rust. Zo ook in jouw slaap- of woongedeelte.

Commodes en ladekasten in diverse materialen en kleuren

Binnen ons assortiment hebben wij ruime keuze aan materialen en stijlen. Zo vind iedereen bij ons zijn ideale meubel. Ga jij voor een zwarte of witte commode of pak jij liever een beetje uit met kleur? En welk materiaal past het beste in jouw woonruimte? Een houten commode of een van MDF?
Ook heb je nog de keuze uit de hoeveelheid lades, dit is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid opslagruimte jij nodig hebt.

Commodes online of bekijken in ons Experience Center

Ben jij er al helemaal uit welke commode of ladekast je wilt bestellen? Dan kan dat via onze webshop. Wil je onze commodes toch liever een keer in het echt bekijken of ben je benieuwd naar ons verdere assortiment dan kan je altijd langskomen in ons Experience Center. Hier hebben wij een variatie aan ruimtes ingericht met onze meubelen. Onze interieurstyliste Simone staat hier voor je klaar om je te vertellen over alle mogelijkheden en je een persoonlijk advies te geven.
Om een afspraak te maken kan er contact met ons worden opgenomen.

Ladekast op maat

Bij PUUUR bieden wij een ruim assortiment aan meubelen. Zit hier toch nog niet jouw ideale meubel tussen? Wij doen ook aan maatwerk. Hierbij zijn verschillende formaten mogelijk en helpen wij jouw aan jouw gewenste meubel. Interesse in een meubel op maat? Neem dan contact met ons op.

Ons verdere assortiment

Naast ons uitgebreide assortiment aan modulebanken hebben wij nog vele andere meubelen. Zo kan jij het mooiste geheel creëren binnen jouw woonruimte. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze bureaus, vakkenkasten, salontafels of sidetables.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering