Nachtkastjes

Een nachtkastje komt eigenlijk in elke slaapkamer van pas. Op je nachtkastje kan je van alles kwijt, een goed boek met daarnaast natuurlijk je nachtlampje om te kunnen lezen, maar ook voor een glas water of je wekker.
Nachtkastjes zijn over het algemeen redelijk klein in een slaapkamer, maar toch moet deze wel matchen met de rest van jouw slaapkamerinterieur. Wij hebben een uitgebreid assortiment luxe nachtkastjes. Neem hieronder vooral een kijkje!

Uitgebreid assortiment design nachtkastjes

Een nachtkastje moet functioneel zijn en rust geven aan de ruimte, zo kan jij bijvoorbeeld jouw spullen er in kwijt zodat deze niet voor onrust kunnen zorgen. Kies altijd voor een nachtkastje die past bij het totaalbeeld van jouw slaapkamer, uiteindelijk wil je toch dat alles een mooi geheel wordt. Wij hebben een ruim assortiment aan nachtkastjes in verschillende maten. Zit het er toch nog niet tussen? Wij doen ook aan maatwerk.

Nachtkastjes in verschillende vormen en stijlen

Ga jij voor een vierkant nachtkastje of kies je toch voor de meer rondere vorm? Het is belangrijk dat de vorm past bij de rest van jouw slaapkamer, zo creëren we samen een mooi geheel. Dan nog een kleur, ook erg belangrijk. Een design nachtkastje in zwart of toch liever een nachtkastje design in wit of hout? Wij hebben uitgebreide keuze en gaan ervoor om iedereen zijn droommeubel te leveren. Onze meubelen worden gemaakt van MDF of eiken fineer en afgewerkt in hoogglans, mat of metallic. Met deze uitgebreide keuze komen we samen tot het beste eindproduct.

Jouw nachtkastje online bestellen of bekijken in ons Experience Center

Via onze website kunnen al onze meubelen worden besteld in verschillende maten. Mocht je nog een twijfel hebben en het meubel toch liever eerst even in het echt willen bekijken, dat kan! Ons Experience Center staat in Purmerend. Hier kan je altijd een kijkje komen nemen en staat er altijd iemand klaar om je te vertellen over alle mogelijkheden en je persoonlijk advies te geven.
Voor een afspraak kan er contact met ons worden opgenomen.

Nachtkastje op maat

Naast ons vaste assortiment meubelen doen wij ook aan maatwerk. Hier kunnen wij met jouw wensen en afmetingen precies het meubel maken waar jij naar op zoek bent. Wil jij graag een meubel op maat? Neem dan contact met ons op.

Ons verdere assortiment

Kijk vooral ook nog eens naar onze bijhorende meubels. Wij hebben kledingkasten, make-up tafels, bureaus en vakkenkasten. Combineer meerdere soorten meubels uit dezelfde serie en creëer een mooi geheel. Bij deze meubelen is ook maatwerk mogelijk en zijn ze in alle stijlen en kleuren te maken.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering