Bureaus

Elke directiekamer, vergaderruimte of andere werkplek in jouw bedrijf vraagt om een luxe design bureau van de beste kwaliteit. Daarnaast heeft tegenwoordig bijna elk huishouden in Nederland één of meerdere thuiswerkers. Een fijne werkplek met een goed bureau is dan een absolute must.
PUUUR Interiors biedt diverse bureaus, die allemaal ergonomisch verantwoord zijn én er prachtig uitzien.

Luxe bureaus in jouw bedrijf

In directiekamers, kantoortuinen en flexplekken, maar ook thuis, werk je prettiger aan een design-bureau die gemaakt is van 100% top materialen. Mooi én ergonomisch verantwoord.
Tenslotte is werken in de juiste houding belangrijk om fysieke klachten te voorkomen.
De luxe bureaus van PUUUR Interiors worden in ons bedrijf geproduceerd en in elke kleur gespoten door onze eigen spuiterij.
Wij beschikken over een standaard assortiment, maar leveren ook maatwerk om jouw wensen en afmetingen te realiseren.

Bureaus van verschillende materialen en kleuren

Je bureau dient passend te zijn voor jouw ideale werkplek(ken). Dit betekent voor iedereen een andere vorm, stijl en materiaal. Wij bieden bij PUUUR Interiors een veelzijdig assortiment aan luxe bureaus in allerlei kleuren. Van zwarte tot witte bureaus en in materiaal en afwerking zijn er tevens allerlei opties mogelijk. Wij werken de bureau’s voor jou af in hoogglans, mat of eiken en spuiten deze in een gewenste RAL of metallic kleur. Daarnaast is maatwerk mogelijk met betrekking tot gewenste afmetingen. Wij gaan ervoor om ieder aan zijn droom werkplek te helpen.

Online of in het PUUUR Experience Center

Via onze webshop kunnen als onze bureau’s besteld worden in diverse formaten.
Wil je toch liever een bureau zien, voelen en uitproberen? Kom dan (ook zonder afspraak!) langs in ons Experience Center in Purmerend. Onze interieurstyliste staat daar klaar om alle mogelijkheden te bespreken en je te voorzien van advies. Uiteraard onder het genot van een lekkere kop koffie of thee. Voor een afspraak kan er contact met ons worden opgenomen.

Bureau op maat

Zoek je toch net iets anders, wij maken ook bureau’s op maat. Hierdoor kunnen wij alles naar jouw wens en maten maken en ga jij met je droommeubel naar huis.
Wil jij een bureau op maat laten maken? Neem dan telefonisch contact op via 0299-841394 of via het contactformulier.

Ons verdere assortiment

Naast ons ruime assortiment bureaus hebben wij nog vele andere meubelen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze haardmeubelen, salontafels, vakkenkasten of dressiors. Combineer meerdere soorten meubelen uit dezelfde serie zodat je (kantoor)ruimte een mooi geheel wordt. Al deze meubelen zijn ook te verkrijgen in verschillende materialen en kleuren.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering