Sokkels

Sokkels worden veel gebruikt, met name tijdens productpresentaties, beurzen of het exposeren van kunst. De sokkels zijn zo goed te zien en je wilt dan natuurlijk dat deze van hoge kwaliteit zijn gemaakt en een luxe uitstraling hebben. Dat is waar wij bij PUUUR Interiors voor gaan, de hoogste kwaliteit sokkels in alle kleuren en materialen. Bekijk hieronder ons assortiment.

Ruime keuze luxe design sokkels

Sokkels zijn vaak in het zicht, meestal om een ander product extra uit te lichten. Daarom is het belangrijk dat de sokkel past bij jouw product. Hiervoor heb je een uitgebreide keuze nodig aan materialen en kleuren. Dit is wat wij kunnen bieden. Mocht het er is ons assortiment toch nog niet voor jouw tussen zitten, weet dan dat wij ook aan maatwerk doen.

Sokkels in verschillende vormen en materialen

Een sokkel heeft vaak bepaalde eisen qua maten, het moet toch een product precies goed weergeven. Wil jij een hoge sokkel of toch een wat lager model? En ga jij voor een algemene witte sokkel of kies je voor een meer uitgesproken kleur? Onze meubelen worden gemaakt van MDF en eiken fineer, daarnaast kan er gekozen worden uit hoogglans, mat of metallic voor de afwerking.
Zo zit er voor iedereen altijd wat tussen en dat is waar het bij ons om draait. Wij helpen je vanaf stap één en komen samen tot het beste eindproduct.

Sokkels online bestellen of te bekijken in ons Experience Center.

Onze meubelen zijn online te bestellen via onze webshop of je kunt een keer langskomen bij ons Experience Center in Purmerend. Hier staat altijd iemand klaar met een kop koffie of thee om met jou door alle verschillende ruimtes met inrichting te lopen en hierbij alle mogelijkheden uit te leggen. Wil je een keer langskomen in ons Experience Center? Neem dan graag contact met ons op.

Sokkel op maat maken

Bieden wij in ons assortiment toch nog niet precies waar jij naar op zoek bent? Dan heb je bij ons ook de optie om een meubel op maat te laten maken. Hierbij kunnen we jouw wensen en afmetingen van A tot Z meenemen. Neem voor een meubel op maat contact met ons op.

Ons verdere assortiment

Naast ons grote assortiment aan sokkels bieden wij nog veel meer luxe design meubelen. Deze allemaal uit verschillende series, zodat jij meubelen kunt kiezen die perfect bij elkaar passen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze luxe dressoirs, sidetables, vakkenkasten of cinewalls. Combineer deze meubelen uit eenzelfde serie en creëer een mooi geheel.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering