Barkrukken

Bij PUUUR Interiors bieden wij een ruim assortiment aan barkrukken. Plaats een luxe barkruk aan een hoge eettafel/ bar in de keuken. Hier kan je heerlijk genieten van jouw rustmoment in de ochtend met een kop koffie en de krant, maar ook gezellig jouw broodje eten met de lunch. Daarnaast zit de bar vaak aan de keuken, hierdoor kan je zelfs lekker op een barkruk plaatsnemen terwijl er gekookt wordt. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment

Luxe design barkrukken

Een groot voordeel van de barkruk is dat deze niet veel ruimte inneemt. Tegenwoordig zijn barkrukken ook in veel verschillende varianten en stijlen verkrijgbaar. Ze kunnen echt een andere sfeer geven aan jouw keuken en een stukje gezelligheid naar de keuken brengen.
Barkrukken zijn beschikbaar met of zonder rugleuning en voetensteun. Wij zorgen altijd voor de hoogste kwaliteit.

Barkrukken in verschillende vormen en stijlen

Onze design barkrukken zijn in verschillende maten en stijlen verkrijgbaar. Wil jij een vast model of toch liever een verstelbare barkruk? En wil je hierbij een rugleuning en/of voetensteun? Bij ons is alles mogelijk. Binnen ons uitgebreide assortiment is er ook veelzijdigheid aan kleur en materiaal. Zo zit er voor eenieder wat tussen. We kijken naar wat er binnen jouw woonruimte past. Dit kan zijn een barkruk met afgeronde hoeken of juist een vierkante barkruk. Wij helpen jou vanaf stap één en komen samen tot het gewenste eindproduct.

Barkrukken online of in ons Experience Center

Naast dat al onze meubelen kunnen worden besteld via onze webshop hebben wij ook een Experience Center gevestigd in Purmerend.
In ons Experience Center krijg je de mogelijkheid om al onze meubelen in het echt te bekijken, als je er dus nog niet helemaal uit bent is dit waarschijnlijk een handige keuze. De ruimtes zijn ingericht met onze meubelen en geven jouw een duidelijk totaalbeeld.
Onze interieurstyliste Simone staat altijd klaar om je te vertellen over alle mogelijkheden en je persoonlijk advies te geven. Dit onder het genot van een goede kop koffie of thee.
Voor een afspraak in ons Experience Center kan er contact met ons worden opgenomen.

Ons verdere assortiment

Naast onze barkrukken hebben wij nog vele andere meubelen in ons assortiment. Hierin hebben wij ook verschillende series, zo kan jij een barkruk combineren met een ander meubel uit diezelfde serie en een mooi geheel creëren. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze eettafels, vakkenkasten, cinewalls of tv-meubelen.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering