Eetkamerbanken

Met een eetkamerbank heb jij een leuke, hippe oplossing als je met veel mensen aan tafel wilt zitten. Je benut hiermee de ruimte die je hebt optimaal. Als je niet volledig wilt gaan voor eetkamerbanken kan je het ook opdelen. Aan de ene kant van je eettafel zet je de eetkamerbank en aan de andere kant plaats je jouw favoriete eetkamerstoelen. Zo houdt je de ruimte speels. In ons uitgebreide assortiment is er altijd een tafelbank die passend is voor jou. Bekijk hieronder ons assortiment.

Luxe design eetkamerbanken

Hoe jij je eetkamerbank gaat plaatsen en hoeveel is helemaal jouw eigen keuze. Dit is natuurlijk allemaal afhankelijk van jouw woonruimte en stijl. Je kan kiezen om aan beide kanten van de eettafel een luxe eetkamerbank te plaatsen of aan een kant met aan de andere kant je favoriete eetkamerstoelen.
Geef met jouw eetkamerbank een hippe, speelse en toch leuke oplossing voor jou eetruimte. Onze eetkamerbanken kunnen naar elke stijl worden gemaakt, helemaal naar jouw wens.

Design eetkamerbanken in alle vormen en stijlen

Onze eetkamerbanken zijn in verschillende maten en stijlen verkrijgbaar. Wil jij bijvoorbeeld een houten eetkamerbank of toch een ander materiaal? En welke kleur past het beste in jouw ruimte? Bij ons zijn alle kleuren mogelijk. Wil jij het liefst een zwarte of witte eetkamerbank voor een strakke uitstraling of toch een echte eyecatcher met een felle kleur? Wil jij daarnaast nog gaan voor een rechthoekige bank of liever een wat meer afgeronde vormen? De keuze is volledig aan jou. Wij gaan met jouw kijken wat het beste bij jouw woonruimte past. Wij helpen je vanaf stap één en komen samen met jou tot het beste eindresultaat.

Eetkamerbank bestellen of bekijken in ons Experience Center

Zodra jij weet welk meubel jij wilt kan deze worden besteld via onze webshop. Ben je er toch nog niet helemaal uit, dan kan je altijd langskomen in ons Experience Center. Hier kan je alle meubelen in het echt komen bekijken. Hier staat onze interieurstyliste Simone ook altijd voor je klaar, zij kan samen met jou kijken naar de mogelijkheden en je een persoonlijk advies geven. Alles onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee.
Voor een afspraak in ons Experience Center kan er contact met ons worden opgenomen.

Ons verdere assortiment

Naast ons veelzijdige assortiment aan eetkamerbanken hebben wij nog vele andere meubelen. Combineer bijvoorbeeld jou eetkamerbank met een mooie eettafel of vakkenkast uit dezelfde serie en zorg voor een mooi geheel.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering