Hockers

Een hocker wordt veel gebruikt bij een fauteuil of als een stijlvolle toevoeging aan je bankstel. Bij je bankstel kan je nog kiezen hier een dienblad op te zetten zodat jij kan genieten van een heerlijke avond op de bank met jouw drankje en hapjes binnen handbereik. Optimaal comfort. Ook kan een hocker zonder dienblad dienen als een voetensteun om heerlijk onderuit te kunnen liggen.
Een hocker kan hierbij een stijlvolle toevoeging zijn aan jouw bankstel in huis. Wij hebben een uitgebreid assortiment, deze kun je hieronder bekijken.

Luxe design hockers

Een luxe hocker om jouw ruimte wat extra sfeer te geven, wij bij PUUUR kunnen je hier zeker aan helpen. Binnen ons ruime assortiment zit er altijd voor iedereen iets passends tussen. Er zijn verschillende varianten en stijlen verkrijgbaar.
Hockers en voetenbanken zijn ontzettend multifunctioneel. Je gebruikt ze als tafel met jouw meest favoriete accessoires, maar je kunt er ook heerlijk op hangen.
Bij PUUUR gaan wij altijd voor de beste kwaliteit.

Hockers in verschillende materialen en stijlen

Binnen elk interieur past weer iets anders, ook bij hockers. Deze moet namelijk passen bij jou bankstel of fauteuil en natuurlijk over het algemeen binnen jouw interieur. Ga jij voor een vierkante hocker of toch voor een rond model? En welke kleur past het beste binnen jouw ruimte? Wij hebben een veelzijdige keuze uit materialen en kleuren, zo zit er voor iedereen iets tussen.
Wij helpen jouw aan jou perfecte hocker.

Hockers online of in ons Experience Center

Ben jij al helemaal uit je keuze? Dan kan jij meteen jouw hocker bestellen via onze webshop. Mocht je deze en onze andere meubelen toch liever even in het echt willen bekijken, dan kan je altijd langskomen in ons Experience Center in Purmerend. Hier kunnen al onze meubelen worden bekeken. Zo wordt het makkelijker om voor jezelf een keuze te maken. Wij hebben verschillende ingerichte ruimtes voor een duidelijker totaalbeeld. Onze interieurstyliste Simone staat altijd klaar om je te vertellen over alle mogelijkheden en je persoonlijk advies te geven. Dit onder het genot van een goede kop koffie of thee.
Voor een afspraak in ons Experience Center kan er contact met ons worden opgenomen.

Ons verdere assortiment

Naast onze hockers hebben wij nog een ruim assortiment andere meubelen. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende series, zo kan je deze combineren en een mooi geheel creëren. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze eetkamerbanken, vakkenkasten, dressoirs of salontafels.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering