Modulebanken

Een modulaire bank, een bank opgebouwd uit losse elementen om deze naar jouw smaak neer te zetten. Handig als jij iemand bent die ervan houdt om je interieur af en toe te veranderen. Jij kan met deze bank een echte eyecatcher neerzetten die niet iedereen heeft, met de losse elementen zijn de opstellingsmogelijkheden eindeloos. Zo kan jij heerlijk met het hele gezin voor de televisie hangen of met een heerlijke borrel bij jouw haardmeubel zitten.

Luxe design modulebanken

Met een modulebank zijn de mogelijkheden eindeloos, niet alleen met de opstelling, bij PUUUR heb je ook nog een ruime keuze aan kleuren en bekleding. Het mooie van module banken is dat ze met je mee groeien. Wanneer jij net gaat samenwonen ga je misschien eerst voor een tweezitter. Vervolgens na gezinsuitbreiding kan je ook je bank uitbreiden. Kies nieuwe modules uit dezelfde serie en vergroot de ruimte op jouw bank.
Bij PUUUR gaan wij altijd voor de hoogste kwaliteit en kiezen samen met jouw de beste bank.

Module banken in diverse vormen en stijlen

Onze modulebanken zijn in verschillende maten en stijlen verkrijgbaar. De keuze in kleur en materiaal is eindeloos. Ga jij voor een zwarte modulebank, een statement kleur of kies jij om van meerdere kleuren een totaal te maken? Alles is mogelijk bij PUUUR.
Je hebt ook nog de keuze of jij gaat voor allemaal rugleuningen of dat je deze bij bepaalde modules weglaat. De keuze is geheel aan jou. Wij zorgen dat een ieder zijn droombank vind. We helpen je vanaf stap één en komen samen tot het beste eindproduct.

Modulebanken online of in ons Experience Center

Onze meubelen kunnen online besteld worden via onze webshop. Dus als jij al helemaal uit je keuze bent kun je meteen aan de slag. Mocht je toch nog lichte twijfel hebben en liever de design banken in het echt willen bekijken en voelen, dan kan dat! Wij hebben een Experience Center in Purmerend waar je altijd langs mag komen. Hier staat onze interieurstyliste Simone altijd voor je klaar met een lekkere kop koffie of thee. Zij kan je vertellen over alle mogelijkheden en je een persoonlijk advies geven. Voor een afspraak in ons Experience Center kan er contact met ons worden opgenomen.

Ons verdere assortiment

Naast ons uitgebreide assortiment aan modulebanken hebben wij nog vele andere meubelen. Zo kan jij het mooiste geheel creëren binnen jouw woonruimte. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze haardmeubelen, tv-meubelen, hockers of sidetables.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering