Levertijd

De gemiddelde levertijd van onze meubelen is 4-6 weken. Dit is natuurlijk afhankelijk van het soort meubel dat wordt besteld en daarnaast de grootte van de bestelling.

Wij proberen de bestelling altijd samen te leveren, tenzij anders aangegeven. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw bestelling later te laten leveren, geef dit duidelijk aan wanneer je jouw bestelling plaatst.

Nadat jij jouw gewenste meubel hebt besteld ontvang je hiervan een bevestigingsmail met ordernummer. Je wordt het gehele proces op de hoogte gehouden via de mail over de vorderingen van jouw meubel.
Een week voor levering zullen wij contact met je opnemen om het precieze aflevermoment af te stemmen, zo weet jij altijd wat je kunt verwachten.
Hierna krijg je binnen 36 uur voor levering een tijdsindicatie per mail over het aflevermoment.

Op de dag van levering nemen de koeriers 30 min. voor bezorging telefonisch contact met je op. Zo weet jij precies wanneer zij zullen arriveren.

Ik ben niet thuis tijdens het aangegeven aflevermoment, wat nu?

Dit is helemaal geen probleem. Laat gelieve 2 dagen voor het aangegeven aflevermoment aan ons weten dat je deze datum graag wilt laten wijzigen.
Je kunt dit doen door contact met ons op te nemen via: 0299-841394.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering