Over ons

Wie zijn wij'

2015, twee vrienden voor het leven beginnen een meubelspuiterij. Al snel groeide de spuiterij uit tot een groot succes. In 2018 was het tijd voor de volgende stap: een hoogwaardige meubelmakerij. Het begon met een paar salontafels voor enkele winkels in de regio, maar ontwikkelde zich snel naar volledige collecties geleverd door heel het land. In 2021 zette PUUUR voeten aan de grond op de particuliere markt. Bij die stap werd in mei 2021 een nieuw Experience Center geopend in Purmerend van ruim 650 m2.

Inmiddels is PUUUR niet zomaar een meubelmakerij. PUUUR is Nederlands vakmanschap en design. Meubelen met een statement. Een exclusieve handgemaakte beleving.

Van een bankstel tot een salontafel of juist een compleet interieur.
Helemaal aangepast aan jouw levensstijl.
Dat staat bij PUUUR centraal.

Als iets niet perfect is, is het niet goed genoeg

Maatwerk

Meubelen maken kunnen wij als de beste, maar wij gaan nog een stapje verder. Naast ons vaste assortiment, wat geheel naar wens is samen te stellen, leveren wij ook maatwerk. Samen met onze interieurdesigner kunnen wij het meubel vormgeven naar wens. Een exclusieve handgemaakte beleving, waar Nederlands vakmanschap en design samenkomen. De meubelen worden in onze eigen spuiterij afgewerkt met een hoogwaardige twee componenten lak. Een enorme hoeveelheid passie en persoonlijke aandacht vind je terug in elk ontwerp.

Snel genieten van een droominterieur

Doordat wij de productie volledig in eigen beheer hebben, kunnen wij een korte productietijd garanderen en dus een snelle levering. Binnen no-time kan er genoten worden van een droominterieur.

Wij zijn perfectionisten, daarom houden wij de gehele productie in eigen huis. 

Customization

Een exclusieve handgemaakte beleving, waar Nederlands vakmanschap en design samenkomen.

Paint Shop

De meubelen worden in onze eigen spuiterij afgewerkt met een hoogwaardige twee componenten lak.

Interieur design

PUUUR biedt volledige ontzorging van eerste schets tot oplevering, met als resultaat een totale woonbeleving.

Snelle levering

Doordat wij de gehele productie in eigen beheer hebben, kunnen wij een snelle levertijd garanderen.