Garderobekasten op maat

Bij ons kun je terecht voor maatwerk garderobekasten die volledig aan jouw wensen voldoen. Onze kasten zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en duurzaam. Ze worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn perfect afgewerkt. Bovendien zijn ze in elke gewenste afmeting te maken, zodat ze perfect passen bij de ruimte waarin ze geplaatst worden. Of je nu op zoek bent naar een garderobekast voor een kleine slaapkamer of een ruime inloopkast, wij hebben altijd een oplossing op maat. Bij het ontwerpen van de kast houden we rekening met jouw specifieke wensen en eisen. Wil je bijvoorbeeld veel hangruimte of juist veel planken' Moet er ook ruimte zijn voor schoenen of andere accessoires' We denken graag met je mee en adviseren je over de beste oplossingen.

Kijk voor meer inspiratie op deze pagina.

Customization

Bij ons kun je terecht voor garderobekasten op maat die volledig aan jouw wensen voldoen. Naast de standaard opties, zoals hangruimte en planken, bieden wij ook diverse extra opties aan om de functionaliteit van de kast te vergroten en de uitstraling te verbeteren. Hieronder vind je een aantal van de opties die mogelijk zijn bij onze op maat gemaakte garderobekasten.

LED-verlichting: Met LED-verlichting in de kast creëer je niet alleen een mooie sfeer, maar zorg je er ook voor dat je alles goed kunt zien. Zo vind je s ochtends snel wat je zoekt, zonder dat je alle kleding uit de kast hoeft te halen.

Kluizen: Voor wie waardevolle spullen veilig wil opbergen, bieden wij diverse kluizen aan. Zo kun je bijvoorbeeld een kluis in de kast laten plaatsen waarin je sieraden, paspoorten of andere waardevolle spullen kunt bewaren. 

Kaptafel: Een kaptafel is een prachtige toevoeging aan een op maat gemaakte garderobekast. Het biedt niet alleen een plek om jezelf klaar te maken voor de dag, maar het kan ook een elegant en functioneel element toevoegen aan de kamer. Een kaptafel kan worden ontworpen om bij de rest van de garderobekast te passen


Spiegels:
Een spiegel in de garderobekast is niet alleen handig, maar kan ook een mooie toevoeging zijn aan de uitstraling van de kast. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een spiegel met een verlichte rand, wat voor een extra luxe uitstraling zorgt.

Carrousels: Een carousel is een handige manier om meer opbergruimte te creëren in de kast. Hiermee kun je bijvoorbeeld schoenen of accessoires netjes opbergen en eenvoudig terugvinden.

Lades: Lades zijn een handige manier om kleinere spullen op te bergen, zoals ondergoed, sokken en accessoires. Bij ons kun je kiezen uit diverse soorten lades, bijvoorbeeld met een soft-close systeem voor extra gebruiksgemak.

Hangers: Je kunt ervoor kiezen om verschillende soorten hangers in de kast te laten plaatsen. Zo hebben we bijvoorbeeld hangers met een broekstang, waardoor je broeken netjes kunt ophangen. Ook hebben we hangers met een antislip laag, waardoor je kleding niet van de hanger af glijdt.

Customization

Een exclusieve handgemaakte beleving, waar Nederlands vakmanschap en design samenkomen.

Paint Shop

De meubelen worden in onze eigen spuiterij afgewerkt met een hoogwaardige twee componenten lak.

Interieur design

PUUUR biedt volledige ontzorging van eerste schets tot oplevering, met als resultaat een totale woonbeleving.

Levering

Doordat wij de gehele productie in eigen beheer hebben, kunnen wij een snelle levertijd garanderen.