Luxe cinewalls op maat gemaakt

Een cinewall is letterlijk en figuurlijk de eyecatcher in jouw interieur. Heerlijk hele weekenden en avonden ontspannen op de bank, voor de tv. De droom van jouw eigen thuisbioscoop wordt werkelijkheid met een luxe tv wand van PUUUR Interiors.

Onze cinewalls kunnen in alle kleuren en maten geleverd worden, passend bij jouw interieur. Dit kan in hoogglans, mat en eiken

Wil je meer informatie of een prijsindicatie opvragen? Neem dan contact op of laat je door ons terugbellen.

 

 

Ruime keuze luxe design cinewalls

Een cinewall is ruim, functioneel en mag best lekker opvallen binnen het interieur. Het is immers het meubelstuk waar je dagelijks naar kijkt en wat veel gezien wordt. Daarnaast moet deze natuurlijk altijd goed passen bij de woning en de rest van jouw interieur. Met onze uitgebreide keuze aan materialen en kleuren is er voor ieder interieur iets passends. Zo kun jij altijd genieten van een luxe cinewall en biedt deze ingebouwde tv wand jou enorm veel opbergruimte.
Mocht het er in ons standaard assortiment nog niet helemaal tussen zitten, wij doen ook aan maatwerk.

Cinewalls op maat maken

Is dat wat wij hebben in ons standaard assortiment toch nog niet precies wat je zoekt? Wij doen ook aan maatwerk. Het grote voordeel hiervan is dat je de meubels precies op de door jouw gewenste maten kunt laten maken, perfect passend in jouw woning.
Een cinewall op maat laten maken? Neem dan contact met ons op.

Cinewalls in verschillende vormen en stijlen

Bij het maken van een cinewall zijn er verschillende mogelijkheden. De cinewall kan bijvoorbeeld gecomplementeerd worden met haard of sfeerhaard en daarmee een extra sfeervolle uitstraling geven. Breed, hoog, laag, (on)diep of andere wensen? Wij hebben het in het assortiment of kunnen de cinewall op maat en naar keuze maken.
Ook met materialen en kleuren is er van alles mogelijk. Wil je een cinewall Basalt Grey of toch liever een metallic kleur? Wil je een eiken cinewall of toch liever in hoogglans of mat? Er is van alles mogelijk met onze eigen spuiterij in huis.
Op deze manier zit er voor een ieder wat tussen en dat vinden wij belangrijk.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering