Werkplaats PUUUR Interiors

Bij PUUUR houden we onze gehele productie in eigen huis. Wij bedenken, tekenen, zagen, spuiten en monteren al onze meubelen zelf. Hierdoor kunnen wij er altijd voor zorgen dat jij een meubel in huis krijgt van de allerbeste kwaliteit.

Jouw meubel van stap één tot eindproduct

Nadat je bij ons jouw droommeubel hebt besteld gaan wij direct voor je aan de slag. We kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar het productieproces. We leggen dit graag aan je uit.

Als eerst maken we de tekeningen en zaaglijsten, inclusief gewenste afmetingen. De lijsten gaan vervolgens naar de zaagafdeling, waar met een professionele opdeelzaag en CNC-zaagmachine het meubel uitgezaagd en wordt klaar gemaakt voor montage.

Onze meubelmakers monteren het meubel om het vervolgens in onze eigen spuiterij in de gewenste kleur te spuiten.
De eerste stap in de spuiterij is het schuren van van het meubel. Hierna wordt het meubel gegrond en opnieuw geschuurd. Na de voorbereidingen begint het echte spuitwerk.
De kleur wordt in 3 lagen aangebracht zodat deze een perfecte dekking geeft. Bij een hoogglans meubel kan deze eventueel hierna nog worden gepoetst.
Binnen dit proces streven wij altijd naar perfectie en meubelen van de hoogste kwaliteit, daarom is het zo fijn dat het gehele proces onder één dak plaatsvindt.

Tot slot wordt het meubel gedegen ingepakt en klaar gezet voor transport.

Ook in onze service en levering streven wij naar perfectie.
PUUUR Interiors gaat voor het perfecte meubel, wij helpen je vanaf stap één en komen samen tot het beste eindproduct.

Met ons team van gespecialiseerde meubelmakers en onze eigen professionele spuiterij en meubelmakerij maken wij al jouw wensen waar.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering