Puuur Interiors Experience Center

Je bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

Wonen en werken moet een PUUUR(e) beleving zijn, daar staan wij voor en willen we je graag laten ervaren in ons nieuw geopende Experience Center aan de Einsteinstraat 57 in Purmerend.

Zien, voelen, ruiken in combinatie met een totaaladvies voor jouw gehele interieur. Neem een kijkje in ons lookbook om een goede impressie te krijgen van wat wij kunnen bieden.

 

 

Een totale woonbeleving

Online bekijken & shoppen is hartstikke handig, maar je ziet het natuurlijk het liefst met eigen ogen! In ons Experience Center vind je een groot deel van onze design meubelen. Naast het uitgebreide assortiment luxe meubelen, kun je in het PUUUR Interiors Experience Center ook terecht voor vloeren, wallcovering en woonaccessoires. Interieur, styling en design vormen samen één geheel. De totaalbeleving waarbij elk element tot in perfectie bijdraagt en het verschil maakt met een doorsnee mooie ruimte.

Je bent van harte welkom om zonder afspraak naar binnen te lopen of maak een afspraak met onze interieurstyliste Simone. Zij staat altijd voor je klaar om te vertellen over alle mogelijkheden en je een persoonlijk advies te geven. Dit natuurlijk onder het genot van een goede kop koffie of een glaasje bubbels.

Totaaladvies

In een ruimte dienen materiaal, kleur, licht en lijnenspel op elkaar afgestemd te worden. Dit samen zorgt voor het maximale comfort en de uitstraling waar jij naar op zoek bent. Een totaaladvies dat zorgt voor een totaalbeleving, waarbij elk element tot in perfectie bijdraagt en het verschil gaat maken met een doorsnee ruimte. Van dit totaaladvies worden wij vrolijk, dat is onze passie. Voel en ervaar deze passie met ons mee door langs te komen in ons Experience Center.
Neem contact op

De ultieme sfeer-beleving

PUUUR’s uitgebreide assortiment en keuze aan meubelen, vloeren, wallcovering zijn de eerst stappen tot een maximale comfort en de uitstraling waar jij naar op zoek bent. De welbekende finishing touch zit hem in de styling en het gebruik van de juiste stoffen en accessoires. Samen met de interieurstyliste van PUUUR Interiors werk je toe naar de ultieme sfeer-beleving op maat.

Bezoek ons PUUUR Experience Center

Einsteinstraat 57
1446 VE Purmerend
0299-841394

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering