Maatwerk

Alle meubelen in onze collectie zijn verkrijgbaar in uitgebreide standaardmaten, maar maatwerk is ook mogelijk. Neem gerust contact met ons op en geef je wensen door. Wij nemen de tijd en zorgen ervoor dat jouw droommeubel passend wordt gemaakt voor jouw interieur.

Wat valt bij ons onder maatwerk?

Bij PUUUR kun je ook terecht voor maatwerk. Wij gaan met jouw wensen aan de slag om precies te maken wat je zoekt en je wensen werkelijkheid te laten worden.
Wij bieden een serie losse meubelen in standaard formaten die wij kunnen leveren, zodat je deze zo snel mogelijk in huis hebt. Deze zijn beschikbaar in elke kleur en afwerking.
Hiernaast bieden wij maatwerk aan met betrekking tot de afmetingen. Mis jij in ons assortiment jouw gewenste formaat, dan kunnen wij dit meubel altijd naar wens aanpassen.
Onze meubelen worden gemaakt van MDF of eiken fineer en afgewerkt met hoogglans, mat of metallic. Zo zit er voor iedereen altijd iets passends tussen. Mocht je geïnteresseerd zijn in een maatwerk meubel,
neem dan contact met ons op.

Neem contact op

In onze fabriek werken ruim 20 professionals met de nieuwste technologische gereedschappen. Wij bedenken, tekenen, zagen, spuiten en monteren al onze meubelen zelf.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering