Thuis bij Monica Geuze & Robbert Kroese

Wij zijn trots dat Monica & Robbert hebben gekozen voor PUUUR in huis. Het huis is een volledig gerenoveerd herenhuis in Amsterdam Oud-Zuid. PUUUR is verantwoordelijk voor een groot gedeelte van de meubelen bij hen thuis. Zo hebben wij onder andere een prachtige eettafel, tv-meubel, servieskast en een gigantische inloopkast gerealiseerd.

Bekijk hieronder het prachtige resultaat.

 

 

De stijl van Monica

Monica heeft haar interieur ingericht in de Hotel Chique interieurstijl. Binnen deze woonstijl wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke en luxe kleuren in combinatie met luxueuze stoffen en glimmende materialen. Naast donkere muurverf is behang met een gave print een echte must. Behangsoorten met een subtiele tot grove structuur, geven een unieke en luxe uitstraling aan een ruimte.

Voor de inloopkast, tv-meubel en nachtkastjes is er gekozen voor de kleur Merlyn Brown, wat perfect past binnen de woonstijl. De kleur heeft namelijk een metallic afwerking, wat zorgt voor een chique effect!

Like Monica

Benieuwd welke modellen Monica in huis heeft?
– Tv-Meubel ‘Mason’
– Eettafel ‘Carl’
– Nachtkastje ‘Bezos’
– Servieskast ‘Johnson’

Wil jij net als Monica & Robbert ook gezellig tafelen aan een tafel van PUUUR? Dat kan al binnen 10 werkdagen! Dit geldt voor al onze vrijstaande meubelen zoals salontafels, eettafels en tv-meubelen. Doordat wij de productie in eigen beheer hebben en ons machinepark flink is uitgebreid, kunnen wij de levertijden versnellen.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering