“Als iets niet perfect is, is het niet goed genoeg”

“Wij zijn perfectionisten, daarom houden we ook de gehele productie in huis. Niet alleen onze meubelen zijn van de hoogste kwaliteit, ook in onze service en levering streven wij altijd naar perfectie.”

In onze fabriek werken ruim 20 professionals met de nieuwste technologische gereedschappen. Wij bedenken, tekenen, zagen, spuiten en monteren al onze meubelen zelf.

Wie zijn wij?

PUUUR werd in 2015 initieel opgericht als meubelspuiterij. Al snel groeide de spuiterij uit tot een groot succes. De jarenlange ervaring die wij samen hebben in verbouwingen en interieurbouw, heeft ervoor gezorgd dat we ons bedrijf in 2018 hebben uitgebreid met een hoogwaardige meubelmakerij. PUUUR heeft daardoor een unieke positie waarbij het volledige traject van A tot Z onder 1 dak plaatsvindt. Zodoende hebben we de volledige controle over de kwaliteit van de materialen, het timmerwerk, de afwerking, het spuiten en plaatsen van de meubelen. Ons bedrijf is in korte tijd uitgegroeid tot een meubelmakerij die meubelen levert door het hele land. Ons team bestaat uit ruim 25 professionele en enthousiaste meubelmakers die uitsluitend de allerbeste kwaliteit leveren. Naast de meubelmakerij hebben wij in mei 2021 een geheel nieuw Experience Center van ruim 650 m2 geopend in Purmerend.

Bekijk ons Experience Center

Maatwerk

Bij PUUUR kun je ook terecht voor maatwerk. Wij gaan met jouw wensen aan de slag om precies te maken wat je zoekt en je wensen werkelijkheid te laten worden.
Wij bieden een serie losse meubelen in standaard formaten die wij kunnen leveren, zodat je deze zo snel mogelijk in huis hebt. Deze zijn beschikbaar in elke kleur en afwerking.
Hiernaast bieden wij maatwerk aan met betrekking tot de afmetingen. Mis jij in ons assortiment net jouw gewenste formaat, dan kunnen wij dit meubel altijd naar wens aanpassen.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering