Tafels

Tafels zijn ondenkbaar in een compleet interieur. In ons dagelijks leven gebruiken we diverse tafels om aan te eten, werken, studeren en zorgen voor een moment van ontspanning tijdens de koffie of visite. De ruime online collectie tafels van PUUUR Interiors biedt een tal van mogelijkheden in de vorm van diverse eettafels, salontafels, sidetables, bijzettafels. Maar denk bijvoorbeeld ook aan onze bureaus en make-up tafels. 

Al onze tafels zijn naar keuze te bestellen in mat, hoogglans en eiken. Daarnaast is er keuze uit verschillende maten en diverse RAL of Metallic kleuren.

Design Tafels kopen

Tafels staan centraal in jouw interieur en dient te zorgen voor een moment van ontspanning tijdens het eten of tijdens visite. PUUUR Interiors maakt in eigen huis een grote collectie tafels in diverse samen te stellen series. In ons Experience Center zijn daarnaast nog vele andere tafels te bewonderen welke wij op bestelling in verschillende maten en kleuren kunnen maken. 

Tafels in diverse stijlen

Ons assortiment tafels is een zeer uitgebreid. Het heeft niet alleen veel categorieën, maar ook een ruim aanbod aan stijlen. Evenals de diverse vormen, variërend van een vierkante, rechthoekige ovale of ronde tafel. PUUUR Interiors biedt daarnaast complete series, zodat bijvoorbeeld eet-, salon- en bijzettafel mooi bij elkaar passen en je interieur PUUURe eenheid uitstraalt. Mocht er via de webshop niets voor je tussen zitten, dan is het ook nog mogelijk om een tafel op maat te laten maken.

Materialen tafels

Met name de afwerking speelt een rol als het gaat over uitstraling en bescherming. Benieuwd naar welk materiaal tafel én afwerking het beste bij jouw leefsituatie past? Lees dan alles over onze afwerkingen of laat je uitgebreid adviseren in ons Experience Center. Ontdek de voor- en nadelen van de diverse houtsoorten en afwerkingen en maak weloverwogen een keuze. 

Onderhoud en gebruiksadvies tafels

Om zo lang mogelijk te genieten van je nieuwe tafel(s) is het van groot belang om je tafel op de juiste manier te onderhouden. Het onderhoud van jouw tafel is afhankelijk van de manier waarop jouw tafel is afgewerkt. Bij aflevering zal onderhoudsadvies worden gegeven, passend bij de door jouw gekozen afwerking. Voor verdere informatie over onderhoud, gebruik en luchtvochtigheid klik hier.

Koop je tafel online of kom naar ons Experience Center 

Weet je exact welke tafel voldoet aan jouw wensen na het bezoek aan onze webshop? Bestel hem dan eenvoudig online door het volgen van de stappen. Wil je de tafel liever met eigen ogen bekijken of voorzien worden van persoonlijk advies op maat? Kom dan naar ons Experience Center in Purmerend, daar staat onze interieurstylist klaar om jou van persoonlijk advies te voorzien. Je bent altijd welkom, ook zonder afspraak! Klik hier voor meer informatie. 

Levertijd tafel (nog afstemmen met Mitch/Ray)

De levertijd van je meubel is afhankelijk van welke tafel je kiest. Een aantal hebben we op voorraad en kunnen dus snel worden bezorgd, maar soms moet je voor jouw favoriet wat langer geduld hebben. Je nieuwe tafel verzenden we gratis*. 

*Wens je gebruik te maken van de bezorgservice van PUUUR Interiors, dan wordt je tafel voor een kleine meerprijs netjes door onze specialisten in elkaar gezet. (Nog afstemmen of we dat doen?)

 

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering