Bijzettafels

Bijzettafels zijn overal inzetbaar en zijn een onmisbare extra voor elk interieur. Zet er één of twee naast elkaar voor meer ruimte. Handig voor bijvoorbeeld je kopje koffie, een goed boek of de afstandsbediening. Bij PUUUR Interiors vind je verschillende stijlvolle bijzettafels.
Voeg karakter toe in je huis en kies jouw favoriete design bijzettafel hieronder.

Onze design bijzettafels

Kies je favoriete bijzettafel wit, zwart of in één van de vele andere RAL-kleuren die wij je bieden. Voeg karakter toe in je huis met onze bijzettafels met een modern design. De bijzettafel is een onmisbaar extra voor elk interieur. Een bijzettafel past uitstekend naast een bank, in een verloren hoekje of  geplaatst in een groepje als centraal middelpunt bij je zithoek. Wij hebben een uitgebreide collectie bijzettafels met een moderne, industriële of luxueuze uitstraling. Prachtig voor een vaas bloemen, handig voor de lectuur of voor je glas wijn naast een borrelplank vol hapjes.

Luxe bijzettafels in verschillende vormen en stijlen

Een bijzettafel rond of liever vierkant, hoog of juist laag, wat past het beste bij jou en bij jouw interieur? En welke kleur en afwerking heeft jouw voorkeur? Bij PUUUR vind je verschillende soorten afwerkingen; mat, hoogglans, metallic of misschien liever de populaire eiken look. Bij ons is van alles mogelijk doordat wij alles van stap één tot eindproduct maken, samen komen we tot het beste eindproduct.

Bijzettafels online bestellen of langskomen in ons Experience Center

Via onze webshop kan elk design bijzettafel gemakkelijk en snel besteld worden in verschillende maten. Wil je graag een totaalbeeld van alle mogelijke meubelen en de bijpassende bijzettafels dan nodigen wij je graag uit in ons Experience Center in Purmerend. Hier kun je ervaren wat de bijzettafels in combinatie met onze andere meubelen nu echt uitstralen. Daarnaast is natuurlijk altijd onze interieurstyliste aanwezig om je te vertellen over alle mogelijkheden en om je persoonlijk advies te geven. Voor een afspraak bij PUUUR’s Experience Center kun je contact met ons opnemen.

Bijzettafels op maat

Naast ons vaste assortiment doen wij ook aan maatwerk. Heb je specifieke wensen en wil je graag een meubel op maat? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

Verder in ons uitgebreide assortiment

Als je de perfecte bijzettafel hebt gekozen is het zeker ook aan te raden om eens te kijken naar ons overige assortiment. Wij hebben onder andere ook salontafels, dressoirs, vakkenkasten, haardmeubelen en cinewalls. Creëer harmonie en stijl in je interieur door de stijl van je bijzettafel terug te laten komen in een ander meubel.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering