Eettafels

Bij het ontbijt, de lunch en het avondeten staat je eettafel centraal. Er worden verhalen en goede maaltijden met elkaar gedeeld. Je verwacht dan ook van een eettafel dat deze stevig is en veel comfort biedt. Het is immers een van de meest gebruikte meubels in het huis. Dit is precies wat wij je bij PUUUR kunnen bieden. Bekijk hieronder ons ruime assortiment eettafels.

Luxe eetkamertafel kopen

De eetkamertafel, de meest centrale plek van het huis. De plek waar de dag wordt besproken, gegeten, gedronken en gelachen. Het is belangrijk dat de eettafel past bij jouw interieur en stijl. Het is toch een meubelstuk wat veel gezien en gebruikt wordt.
Bij PUUUR interiors helpen we je daar graag mee.
Met onze grote collectie eettafels zijn de mogelijkheden eindeloos. Allerlei verschillende stijlen, afmetingen, kleuren en zelfs maatwerk. Zo vindt iedereen  zijn ideale eettafel en dat is waar het bij ons om draait. We helpen je vanaf stap één en komen samen tot het beste eindproduct.

Eetkamertafels in verschillende vormen en stijlen

Een ronde eettafel, vierkante eettafel, ovale eettafel of een rechthoekige eettafel, wat past bij jou? Wij hebben het in ons assortiment of kunnen het op maat voor je maken. In elk huis past natuurlijk weer een andere vorm het best. Ga jij voor de veelgebruikte rechthoekige eiken eettafel of maak je het toch wat speelser met een ronde hoogglans eettafel? En welke afwerking past daar het beste bij?
Wij hebben verschillende soorten afwerkingen, van hoogglans tot mat en een ook eiken tafels. Zo maakt PUUUR interiors altijd de eyecatcher in jouw woning.

Eettafels online of in ons experience center

Via onze webshop kunnen al onze meubelen worden besteld in verschillende formaten en afwerkingen. Verder hebben wij een experience center in Purmerend waar je altijd een kijkje kan komen nemen, ook zonder afspraak. Zo krijg je toch een beter beeld van alle meubelen. Daarnaast is er altijd iemand aanwezig om je te vertellen over alle mogelijkheden en te voorzien van persoonlijk. Dit uiteraard onder het genot van een goede kop thee of koffie. Voor een afspraak in ons experience center kun je contact met ons opnemen.

Eettafel op maat

Naast ons vaste assortiment meubelen doen wij ook aan maatwerk. Hier kunnen wij met jouw wensen en afmetingen precies maken wat je wilt.
Wil jij graag een meubel op maat? Neem dan contact met ons op.

Ons verdere assortiment

Kijk vooral ook nog eens naar onze bijhorende meubels. Wij hebben salontafels, haardmeubelen, vakkenkasten en cinewalls. Combineer meerdere soorten meubels uit dezelfde serie en creëer een mooi geheel. Bij deze meubelen is ook maatwerk mogelijk en zijn ze in alle stijlen en kleuren te maken.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering