Salontafels

De salontafels van PUUUR Interiors zijn verkrijgbaar in alle kleuren en maten, altijd passend bij jouw interieur. Salontafels hoeven niet altijd groot te zijn, maar ze vormen wel degelijk een eyecatcher in jouw interieur. Ga bijvoorbeeld voor een grijze salontafel of een zwarte bloktafel.
De afwerking is mogelijk in hoogglans, mat en eiken. Bekijk hieronder ons assortiment.

Ruime keuze luxe salontafels

Je salontafel. Hij is misschien niet groot, maar wel heel functioneel en mag daarom best lekker opvallen binnen het interieur. Het is een meubelstuk dat veel gezien en gebruikt wordt. Daarom moet deze natuurlijk altijd goed passen bij de woning en het interieur. Met onze uitgebreide keuze aan materialen en kleuren is er voor ieder interieur iets passends. Zo kan jij altijd genieten van een luxe salontafel waar iedereen zijn spulletjes kwijt kan.
Mocht het er in ons standaard assortiment nog niet helemaal tussen zitten, weet dan dat wij ook aan maatwerk doen.

Salontafels in verschillende vormen en stijlen

Salontafels zijn in allerlei vormen en maten. Ook het onderstel kan de salontafel een uitgesproken uitstraling geven. Wil jij een vierkante, ronde of andere vorm salontafel? Wij hebben het in het assortiment of kunnen het voor je maken.
Ook met materialen en kleuren is er van alles mogelijk. Wil je een salontafel wit of toch liever een salontafel grijs? Wil je een eiken salontafel of toch liever in hoogglans of mat? Alles is mogelijk! Zo zit er voor iedereen altijd wat tussen en dat is waar het bij ons om draait. We helpen je vanaf stap één en komen samen tot het beste eindproduct.

Salontafels online of in ons experience center

Onze meubelen kunnen via de webshop worden besteld in verschillende formaten. Daarnaast zou je een kijkje kunnen nemen in ons experience center in Purmerend. Hier staat altijd iemand klaar om onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee te vertellen over alle mogelijkheden en je een persoonlijk advies te geven. Voor een afspraak in ons experience center kan er contact met ons worden opgenomen.

Salontafel op maat

Is wat we hebben in ons standaard assortiment toch nog niet precies wat je zoekt? Wij doen ook aan maatwerk. Wij maken met jouw afmetingen en wensen precies wat je zoekt voor in jouw woning.
Wil jij graag een meubel op maat? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Ons verdere assortiment

Neem anders nog een kijkje naar onze andere tafels en meubelen. Wij hebben eettafels, haardmeubelen, vakkenkasten en cinewalls. Deze zijn ook allemaal te verkrijgen en eventueel op maat te maken in alle stijlen en kleuren. Combineer meerdere soorten meubels uit dezelfde serie en creëer een mooi geheel.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering