Sidetables

Een design sidetable, iets wat niet kan missen binnen het interieur. Plaats deze voor, naast of achter je bank om je spullen een goede plek te geven. Daarnaast kan je met jouw sidetable een hip statement maken en een saai hoekje van de kamer helemaal tot leven brengen. Wij hebben ruime keuze verschillende sidetables. Bekijk hieronder ons assortiment.

Ruime keuze luxe sidetables

De plekken waar je een sidetable kan plaatsen zijn eindeloos. Wil jij deze in de hal bij binnenkomst, in een leeg hoekje van de kamer of bij de bank? Het is wel belangrijk dat jij de juiste sidetable kiest bij jouw interieur. Met onze uitgebreide keuze aan materialen en kleuren zit er voor ieder interieur altijd iets passends tussen. Deze kan dan worden aangekleed met de mooiste accessoires en een ruimte een stuk meer sfeer geven. Mocht in ons assortiment nog niet precies zitten wat je zoekt, wij maken ook meubilair op maat.

Sidetables in verschillende vormen en stijlen

Wil jij een vierkante, ronde of andere vorm sidetable? Wij hebben het in het assortiment of kunnen het op maat voor je maken. Kies bij het blad een bijpassende poot en geef een uitgesproken uitstraling aan jouw sidetable. Ook qua kleuren en materialen is van alles mogelijk. Ga jij voor een sidetable zwart of toch liever een sidetable wit? En welke afwerking wil je daarbij? Wij hebben keuze uit hoogglans, mat en eiken fineer. Alles is bij ons mogelijk!
We helpen je vanaf stap één en komen samen tot het beste eindproduct.

Sidetables online of in ons experience center

In onze webshop hebben wij onze meubelen beschikbaar in diverse formaten. Ook hebben wij een Experience Center in Purmerend waar onze meubelen in het echt te zien zijn. Hier staat altijd onze interieurstyliste klaar om je onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee te vertellen over alle mogelijkheden en je eenpersoonlijk advies te geven.
Voor een afspraak in ons Experience Center kan er contact met ons worden opgenomen.

Sidetable op maat

Is wat je zoekt nog niet precies wat wij bieden in ons algemene assortiment? Je kunt bij ons ook terecht voor maatwerk. Met jouw wensen en afmetingen maken we precies waar je naar op zoek bent. Voor een meubel op maat neem graag contact met ons op.

Ons verdere assortiment

Naast sidetables hebben wij nog veel andere meubelen in ons assortiment. Neem anders is een kijkje bij onze eettafels, salontafels, dressoirs of vakkenkasten. Combineer twee meubelen uit dezelfde serie en creëer een mooi geheel.
Ook deze meubelen zijn allemaal te verkrijgen en eventueel op maat te maken in alle stijlen en kleuren.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering