Vakkenkasten geheel naar wens

Met een vakkenkast kan jij al je favoriete (woon)accessoires kwijt en krijgen zij een mooi plekje in huis. Wij bij PUUUR Interiors hebben voor jou de perfecte vakkenkast in ons assortiment of kunnen de perfecte vakkenkast voor je maken. Gaat het om een eiken kastenwand, een woonkamerkast of een luxe boekenkast? Er is heel veel mogelijk! Dit alles wordt gemaakt van de beste kwaliteit materialen. Bekijk hier onder ons ruime assortiment aan kasten.

Wil je meer informatie of een prijsindicatie opvragen? Neem dan contact met ons op.

 

 

Vakkenkasten in verschillende vormen en stijlen

Onze vakkenkasten zijn er in verschillende hoogtes en breedtes. Je kunt ook kiezen uit verschillende vakverdelingen en behalve open vakken hebben we ook varianten met deurtjes. In de kast kun je kiezen voor dimbare spots met afstandsbediening, handvoeler of je kiest voor ledstrips. Kastdeurtjes zijn naar keuze te openen door middel van “soft touch” of door het “push to open” systeem. Wil je in je vakkenkast inzetbakjes of zelfs een mooie open haard, alles is mogelijk.
Op onze site en in ons Experience Center zijn de vele kleurmogelijkheden te zien. Ongetwijfeld kun je hier de vorm, de stijl en de kleur vinden die het beste past bij jouw woonbeleving.

Luxe vakkenkast kopen

Jouw vakkenkast voor al je favoriete (woon)accessoires. Een opvallend meubel in jouw woonruimte waarmee je net een extra persoonlijke en luxe uitstraling geeft. De design vakkenkast moet passen bij jouw stijl en interieur en dat is waar wij je bij PUUUR Interiors mee kunnen helpen. Met onze grote collectie aan vakkenkasten zijn de mogelijkheden eindeloos. Allerlei verschillende stijlen, afmetingen, kleuren en zelfs maatwerk in afmetingen. Zo zit er voor een ieder altijd iets tussen en dat is waar het bij ons om draait. Wij helpen je vanaf stap één en komen samen tot het beste eindproduct.

Vakkenkast op maat

In ons standaard assortiment hebben wij reeds veel verschillende maten toegepast zodat er voor bijna iedereen wel de juiste maat te vinden is. Is dit echter toch nog niet precies wat je zoekt? Wij luisteren graag naar jouw wensen en kunnen desgewenst ook maatwerk leveren.
Wil jij graag een meubel op maat? Neem dan contact met ons op.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering