Cinewalls

Een cinewall is letterlijk en figuurlijk de eyecatcher in jouw interieur. Heerlijk hele weekenden en avonden ontspannen op de bank, voor de tv. De droom van jouw eigen thuisbioscoop wordt werkelijkheid met een luxe tv wand van PUUUR Interiors.

Onze cinewalls kunnen in alle kleuren en maten geleverd worden, passend bij jouw interieur. Dit kan in hoogglans, mat en eiken. Bekijk hieronder ons assortiment.

Ruime keuze luxe design cinewalls

Een cinewall is ruim, functioneel en mag best lekker opvallen binnen het interieur. Het is immers het meubelstuk waar je dagelijks naar kijkt en wat veel gezien wordt. Daarnaast moet deze natuurlijk altijd goed passen bij de woning en de rest van jouw interieur. Met onze uitgebreide keuze aan materialen en kleuren is er voor ieder interieur iets passends. Zo kun jij altijd genieten van een luxe cinewall en biedt deze ingebouwde tv wand jou enorm veel opbergruimte.
Mocht het er in ons standaard assortiment nog niet helemaal tussen zitten, wij doen ook aan maatwerk.

Cinewalls in verschillende vormen en stijlen

Bij het maken van een cinewall zijn er verschillende mogelijkheden. De cinewall kan bijvoorbeeld gecomplementeerd worden met haard of sfeerhaard en daarmee een extra sfeervolle uitstraling geven. Breed, hoog, laag, (on)diep of andere wensen? Wij hebben het in het assortiment of kunnen de cinewall op maat en naar keuze maken.
Ook met materialen en kleuren is er van alles mogelijk. Wil je een cinewall Basalt Grey of toch liever een metallic kleur? Wil je een eiken cinewall of toch liever in hoogglans of mat? Er is van alles mogelijk met onze eigen spuiterij in huis.
Op deze manier zit er voor een ieder wat tussen en dat vinden wij belangrijk. We helpen je vanaf stap één en komen samen tot het beste eindproduct.

Cinewalls online of in ons experience center

Al onze meubelen kunnen online via de webshop worden besteld in verschillende maten. Daarnaast ben je altijd welkom in ons experience center te Purmerend. Dit kan op afspraak met onze interieurstyliste Simone of je kunt zonder afspraak langskomen om even rond te kijken. Hier ontvangen wij je graag om onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee jou de vele mogelijkheden te laten zien en ervaren en om je een passend advies te geven. Wil je graag een afspraak maken om langs te komen in onze showroom? Neem dan contact met ons op.

Cinewalls op maat maken

Is dat wat wij hebben in ons standaard assortiment toch nog niet precies wat je zoekt? Wij doen ook aan maatwerk. Het grote voordeel hiervan is dat je de meubels precies op de door jouw gewenste maten kunt laten maken, perfect passend in jouw woning.
Een cinewall op maat laten maken? Neem dan contact met ons op.

Ons verdere assortiment

Kijk vooral ook nog eens naar onze bijhorende meubels. Wij hebben onder andere eettafels, sidetables, dressoirs, bijzettafels en salontafels in diverse series. Combineer meerdere soorten meubelen uit dezelfde serie en creëer een mooi geheel. Ook deze meubelen zijn allemaal te verkrijgen in alle stijlen en kleuren en ook hier is maatwerk mogelijk.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering