Dressoirs

Met een design dressoir van PUUUR interiors heb je een bergmeubel wat functionaliteit en stijl optimaal weet te combineren. Je kunt hier veel spullen in opbergen, terwijl je de bovenkant van het design dressoir naar eigen smaak gaat stylen. Dit met jouw persoonlijke accessoires of met een mooi schilderij. Bekijk de verschillende uitvoeringen en bestel zelf je luxe dressoir meteen online.

Ruime keuze luxe dressoirs

Met een dressoir van PUUUR heb je een luxueus opbergmeubel die je op verschillende plekken in huis kunt plaatsen. Houdt bij een dressoir rekening met de ruimte erboven, plaats hier bijvoorbeeld mooie accessoires en geef een lege plek in de ruimte meer leven. Wij hebben dressoirs in veel verschillende stijlen. Wij bieden een ruime keuze aan afwerkingen en kleuren, zodat we voor ieder interieur iets passend kunnen leveren. Zit jouw formaat er nog niet tussen? Je kunt bij ons ook terecht voor maatwerk.

Verschillende materialen en stijlen dressoirs

Dressoirs zijn er in verschillende vormen en stijlen en moeten een toevoeging geven aan jouw interieur. Ga jij voor een dressoir in een modern design, een eiken dressoir of een zwevend dressoir? En welke kleur kies je daar dan bij? Bij ons zijn alle kleuren mogelijk. Wil jij een dressoir in het zwart of toch een dressoir in Riva Brons, wij kunnen het voor je maken! Daarnaast is het zelfs mogelijk om een dressoir te laten maken met haard. Deze zorgen voor een luxe uitstraling binnen een ruimte en misschien is dat net waar jij naar zoekt!
De materialen die bij ons worden gebruikt zijn MDF en eiken fineer en de afwerkingen kunnen verschillen van mat, hoogglans tot metallic. Met deze ruime keuze zit er voor ieder wat tussen.

Online of langskomen in ons Experience Center

Zit jouw droommeubel er tussen? Dan kun je meteen jouw bestelling plaatsen via onze webshop. Heb je nog enige twijfel of wil je graag het meubel of de kleur even in het echt bekijken? Kom langs gerust langs bij ons Experience Center in Purmerend. Je treft hier verschillende kamers aan, waarbij elke kamer volledig ingericht en gestyled is. Daarnaast is alles wat je ziet; van vloer tot aan plafond en accessoires bij ons in verkoop en kan dus in jouw huis komen te staan. Een bezoek maakt het denken, zoeken en kiezen een heel stuk makkelijker en aangenamer. Wij ontvangen je graag met een drankje en professioneel advies van onze woonstyliste Simone. Een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Dressoir op maat

In ons assortiment met design dressoirs vind je verschillende formaten, hoogtes en soorten. Voldoet ons assortiment echter toch nog niet optimaal voor jouw woning, neem dan contact met ons op. Wij luisteren graag naar jouw wensen en kunnen desgewenst maatwerk leveren.

Verder in ons uitgebreide assortiment

Bij ons vind je behalve dressoirs een keur aan andere stijlvolle meubelen die je allen in eenzelfde serie en kleur optimaal op elkaar kunt afstemmen. Neem hiervoor is een kijkje bij onze eettafels, vakkenkasten, salontafels of tv-meubelen. Wil jij je kamer, meerdere kamers of misschien zelfs je hele woning een metamorfose geven? Kom dan zeker naar PUUUR Interiors Experience Center.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering