Haardmeubelen

Met een open haard of een tv meubel met haard in je kamer geef jij je huis nog meer gezelligheid, luxe, sfeer en warmte. Eigenlijk is een open haard, sfeerhaard of tv meubel met haard tegenwoordig niet meer weg te denken in een sfeervol interieur. Een veilige en sfeervolle elektrische haard met regelbare vlammen geeft de illusie van een echte open haard zonder de nadelen hiervan.

Luxe design haardmeubelen kopen

Een tv-meubel of tv-kast met een open haard van PUUUR Interiors staat voor luxe, elegantie en exclusiviteit. Zowel in de winter als in de zomer kun je optimaal genieten van de sfeer die een elektrische haard met zich meebrengt. Deze open haard verwerkt in bijvoorbeeld je wandkast of je zwevend tv-meubel geeft de luxe sfeer waar wij van PUUUR voor staan.

Haardmeubel in verschillende vormen en stijlen

Een haardmeubel met een glamoureuze uitstraling kan door PUUUR Interiors in alle kleuren en maten geleverd worden. Tevens is er keuze in hoogglans, mat of eiken, net wat het meest passend is bij jouw interieur. Ook leveren wij de haardmeubelen in verschillende uitvoeringen, denk bijvoorbeeld aan een sfeerhaard in combinatie met een zwevend tv-meubel of een volledig wandmeubel met sfeerhaard. Welk tv-meubel of kast met open haard of sfeerhaard je ook wilt, wij denken graag met je mee en kunnen elk mogelijk meubel desgewenst ook op maat maken, precies passend in jouw ruimte.

Haardmeubelen online of via ons Experience Center

Via onze webshop kan je onze meubelen bestellen in verschillende formaten. Ook zou je een keer (zonder afspraak) langs kunnen komen in ons experience center in Purmerend. Hier staat altijd iemand voor je klaar om onder het genot van een drankje te vertellen over alle mogelijkheden en je te voorzien van persoonlijk advies. Voor een afspraak in ons experience center kan er contact met ons worden opgenomen.

Haardmeubel op maat

Zit jouw formaat er toch niet tussen? Wij doen ook aan maatwerk. Wij kunnen met jouw afmetingen en wensen precies maken wat je zoekt.
Wil jij graag een meubel op maat? Neem dan contact met ons op.

Ons verdere assortiment

Naast haardmeubels hebben wij nog veel meer design meubelen uit verschillende series. Denk hierbij aan een luxe eettafels, dressoirs, tv-meubelen en sidetables. Deze zijn ook allemaal te verkrijgen en eventueel op maat te maken in alle stijlen en kleuren. Daarnaast hebben wij meerdere meubelen uit dezelfde collectie. Combineer een vakkenkast met een eettafel uit deze collectie en creëer een mooi geheel.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering