Vakkenkasten

Met een vakkenkast kan jij al je favoriete (woon)accessoires kwijt en krijgen zij een mooi plekje in huis. Wij bij PUUUR Interiors hebben voor jou de perfecte vakkenkast in ons assortiment of kunnen de perfecte vakkenkast voor je maken. Gaat het om een eiken kastenwand, een woonkamerkast of een luxe boekenkast? Er is heel veel mogelijk! Dit alles wordt gemaakt van de beste kwaliteit materialen. Bekijk hier onder ons ruime assortiment aan kasten.

Luxe vakkenkast kopen

Jouw vakkenkast voor al je favoriete (woon)accessoires. Een opvallend meubel in jouw woonruimte waarmee je net een extra persoonlijke en luxe uitstraling geeft. De design vakkenkast moet passen bij jouw stijl en interieur en dat is waar wij je bij PUUUR Interiors mee kunnen helpen. Met onze grote collectie aan vakkenkasten zijn de mogelijkheden eindeloos. Allerlei verschillende stijlen, afmetingen, kleuren en zelfs maatwerk in afmetingen. Zo zit er voor een ieder altijd iets tussen en dat is waar het bij ons om draait. Wij helpen je vanaf stap één en komen samen tot het beste eindproduct.

Vakkenkasten in verschillende vormen en stijlen

Onze vakkenkasten zijn er in verschillende hoogtes en breedtes. Je kunt ook kiezen uit verschillende vakverdelingen en behalve open vakken hebben we ook varianten met deurtjes. In de kast kun je kiezen voor dimbare spots met afstandsbediening, handvoeler of je kiest voor ledstrips. Kastdeurtjes zijn naar keuze te openen door middel van “soft touch” of door het “push to open” systeem. Wil je in je vakkenkast inzetbakjes of zelfs een mooie open haard, alles is mogelijk.
Op onze site en in ons Experience Center zijn de vele kleurmogelijkheden te zien. Ongetwijfeld kun je hier de vorm, de stijl en de kleur vinden die het beste past bij jouw woonbeleving.

Vakkenkasten online of in ons experience center

Onze meubelen kunnen via de webshop worden besteld in verschillende formaten. Wil je toch even in het echt komen kijken? Dan kan je zeker langskomen in ons experience center in Purmerend. Hier staat onze interieurstyliste klaar om onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee te vertellen over alle mogelijkheden en jou een persoonlijk advies te geven. Langskomen zonder afspraak is mogelijk. Wil je graag een afspraak maken om langs te komen in ons Experience Center? Neem dan telefonisch contact met ons op 0299-841394 of via het contactformulier.

Vakkenkast op maat

In ons standaard assortiment hebben wij reeds veel verschillende maten toegepast zodat er voor bijna iedereen wel de juiste maat te vinden is. Is dit echter toch nog niet precies wat je zoekt? Wij luisteren graag naar jouw wensen en kunnen desgewenst ook maatwerk leveren.
Wil jij graag een meubel op maat? Neem dan contact met ons op.

Ons verdere assortiment

Naast kasten hebben wij nog veel meer design meubelen uit verschillende collecties. Denk hierbij aan een luxe eettafels, dressoirs, tv-meubelen en sidetables. Deze zijn ook allemaal te verkrijgen en eventueel op maat te maken in alle stijlen en kleuren. Daarnaast hebben wij meerdere meubelen uit dezelfde collectie. Combineer een vakkenkast met een eettafel uit dezelfde serie en creëer een mooi geheel.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering