Zitmeubelen

Met zitmeubelen creëer je allerlei verschillende zitmogelijkheden in jouw interieur. Daarnaast kan een zitmeubel een enorm verschil maken binnen de uitstraling van jouw interieur. Zo heb je eetkamerstoelen, maar ook diverse fauteuils en natuurlijk banken. De ruime collectie zitmeubelen van PUUUR Interiors biedt jou een tal van mogelijkheden. Deze zitmeubelen zijn allemaal in verschillende vormen en maten beschikbaar.
Bekijk de verschillende series en uitvoeringen en bestel een van onze luxe zitmeubelen meteen online via onze webshop.

Luxe zitmeubelen kopen

Een heerlijke plek om te zitten, daar wordt iedereen blij van! Zo wil jij altijd comfortabel plaats kunnen nemen aan de eettafel, heerlijk in je fauteuil kunnen ploffen om jouw boek te lezen of natuurlijk op de bank kunnen luieren voor de televisie.
Wij bieden een grote collectie zitmeubelen in diverse materialen en stijlen. Zo zit er voor een ieder iets passends tussen.

Zitmeubelen in diverse stijlen

Ons assortiment zitmeubelen is zeer uitgebreid. Deze heeft niet alleen veel categorieën, maar biedt daarnaast een ruim aanbod aan stijlen en variaties. Variërend van luxe design fauteuils tot een modulebank met verschillende onderdelen om precies in te richten naar jouw smaak.

Zitmeubelen en gebruikte materialen

Met name het materiaal speelt een rol als het gaat over uitstraling en bescherming. Benieuwd naar welk materiaal tafel én afwerking het beste bij jouw leefsituatie past? Lees dan alles over onze afwerkingen of laat je uitgebreid adviseren in ons Experience Center. Ontdek de voor- en nadelen van de diverse materialen en afwerkingen en maak een weloverwogen keuze.

Gebruiksadvies en onderhoud van zitmeubelen

Om zo lang mogelijk te genieten van je nieuwe zitmeubel is het van groot belang om je meubel op de juiste manier te gebruiken en onderhouden. Het onderhoud van jouw zitmeubel is afhankelijk van de manier waarop het meubel is afgewerkt. Bij aflevering zal een specifiek onderhoudsadvies worden gegeven, passend bij de door jouw gekozen afwerking(en).
Voor verdere informatie over onderhoud, gebruik en luchtvochtigheid klik hier.

Jouw zitmeubel online bestellen of liever naar ons Experience Center

Weet je exact welk zitmeubel voldoet aan jouw wensen? Bestel jouw meubelen dan eenvoudig en snel via onze webshop. Heeft het je voorkeur het zitmeubel met eigen ogen te bekijken of voorzien te worden van persoonlijk advies op maat? Geen probleem! Kom dan naar ons Experience Center in Purmerend, daar staat onze interieurstyliste klaar om jou van persoonlijk advies te voorzien. Je bent altijd welkom, ook zonder afspraak!
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kan er contact met ons worden opgenomen.

Levertijd zitmeubelen

De levertijd van je meubel is afhankelijk van welke je kiest. Een aantal hebben we op voorraad en kunnen dus snel worden bezorgd, maar soms moet je voor jouw favoriet wat langer geduld hebben. Je nieuwe zitmeubel verzenden we gratis*.

*Wens je gebruik te maken van de bezorgservice van PUUUR Interiors, dan wordt je wandmeubel voor een kleine meerprijs netjes door onze specialisten in elkaar gezet. (Nog afstemmen of we dat doen?)

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering