Banken

Ben je op zoek naar design banken? Bij PUUUR Interiors weten we heel goed hoe belangrijk het is om een bank te vinden die precies past bij jouw smaak en bij jouw idee van zitcomfort. Een bankstel is het centrale middelpunt van je interieur en is vaak ook het meest geliefd. Heerlijk neerploffen na een drukke werkdag, alleen of met het hele gezin op de bank relaxen met een goed boek, een tablet of tv kijkend. Ook met vrienden plus een hapje en een drankje kunnen jullie gezellig bijkletsen op jullie luxe bankstel. Bij PUUUR hebben we een ruime  collectie voor je samengesteld.

Luxe Banken

Een bank moet een fraaie blikvanger zijn, maar je wilt er ook heerlijk in kunnen neerploffen. Soms even wegdromen, maar ook een hele avond met vrienden goede gesprekken kunnen voeren. Een bank wordt zeer veelzijdig gebruikt. Zo is ook onze keuze in soorten banken zeer veelzijdig. Je kunt  bij ons onder andere terecht voor luxe loungebanken, hoekbanken, eetkamerbanken, modulebanken, bijpassende hockers en fauteuils. Wat past het beste in je ruimte? Ga je voor twee, drie- of vier-zits, of wil je banken op maat laten maken? Alles en meer is mogelijk.

Banken in vele Vormen en Stijlen

Waar moet jouw bank aan voldoen? Of je nu kiest voor modern bankstel design, industrieel, klassiek, landelijk of juist een design bank met een heel aparte vormgeving, bij ons ga je het vinden. Een rank pootje onder je bank of liever een solide blokpoot, rond, vierkant, retro taps? Ook hierin bieden wij je een ruime keuze. Onze bankstellen zijn te verkrijgen in diverse kleuren stof en leer, in verschillende uitvoeringen en afwerkingen. Een bank met bijpassende fauteuil, een loungebank met hocker die aan te schuiven is, een hoekbank die op maat gemaakt wordt, er is voor elke woonruimte en naar ieders smaak wel een passende bank te vinden.

Je bank online bestellen of langskomen in ons Experience Center

Weet je al precies wat je wilt? Helemaal prima, dan kun je natuurlijk meteen online je bestelling plaatsen. Op onze bestelsite vind je reeds de meest gangbare maten. Wil je hiervan afwijken neem dan contact met ons op. Wil je graag eerst het zitcomfort van een bank ervaren? Dan ben je in ons Experience Center in Purmerend van harte welkom. Je kunt hier onze ruime keus aan luxe bankstellen komen bewonderen en uitproberen. Onze adviseurs beantwoorden al je vragen en helpen je graag met het samenstellen van jouw droombank.

Banken Op Maat

Je bankkeuze is bij PUUUR reeds in vele afmetingen te bestellen. Mochten deze afmetingen echter toch niet passen binnen je woonruimte dan kan je bankkeuze ook op maat gemaakt worden zodat hij zeker binnen je woonruimte past en hij de sfeer in je interieur volmaakt aanvult.
Een bank is altijd naar ieders wens aan te passen. Graag een bank op maat? Neem dan contact met ons op.

Verder in ons uitgebreide assortiment

Omring je design hoekbank of lounge-bankstel met stijlvolle meubelen dit het mooie design nog verder benadrukken. Kijk op onze site of in ons Experience Center naar aanvullende meubelen zoals: sidetabels, tv-meubelen, cinewalls of haardmeubelen.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering