Eetkamerfauteauils

Een mooie set eetkamerstoelen kan in geen enkel interieur ontbreken. Het is een grote sfeermaker binnen jouw woon- of eetkamer. Het is meestal de plek waar iedereen met elkaar plaatsneemt en de dag met elkaar opstart of de dag met elkaar eindigt tijdens een heerlijk diner. Je wilt dan ook dat jouw luxe eetkamerstoelen optimale comfort bieden en passen bij jouw stijl. Bij PUUUR hebben wij een ruim assortiment zodat er voor eenieder iets passends tussen zit.
Bekijk ons assortiment hieronder.

Luxe design eetkamerstoelen

Een eetkamerstoel begon als alleen een functioneel meubel, natuurlijk voor aan tafel. Inmiddels is een eetkamerfauteuil veel meer. Jouw eetkamerstoelen moeten volledig aansluiten op jouw interieur en deze complimenteren. Passend bij jouw eetkamertafel creëer jij een mooi geheel.
Bij PUUUR helpen kunnen wij je van begin tot eind helpen. Wij hebben een ruim assortiment aan eetkamerstoelen, maar ook voor jouw passende eettafel en accessoires kan je bij ons terecht.

Luxe eetkamerstoelen in verschillende materialen en stijlen

Bij eetkamerstoelen is niet alleen de vorm erg belangrijk, maar ook het materiaal. De stoelen moeten natuurlijk tegen een stootje kunnen en moeten naarmate de jaren verstrijken van goede kwaliteit blijven. Bij PUUUR bieden wij altijd de hoogste kwaliteit. Daarnaast zijn onze mogelijkheden in materiaal en kleur eindeloos. Heb jij liever zwarte eetkamerfauteuils of ga jij liever voor een statement en kies jij een opvallende kleur? Bij PUUUR helpen wij je altijd aan jouw gewenste meubel. Samen gaan we aan de slag vanaf stap één en kom tot het mooiste eindproduct.

Design eetkamerstoelen online of in ons Experience Center

Onze meubelen zijn online te bestellen in onze webshop. Dus ben jij er al helemaal uit? Bestellen maar! Mocht je toch nog wat twijfelen of een persoonlijk advies willen dan is ons Experience Center de plek voor jou. In ons Experience Center staat onze interieurstyliste Simone. Met haar uitgebreide kennis kan zij met jouw door al onze ingerichte ruimtes lopen en je over alle mogelijkheden vertellen. Ook geeft zij een persoonlijk advies. Dit natuurlijk allemaal onder het genot van een goede kop koffie of thee. Mocht je een afspraak willen maken in ons Experience Center, neem dan contact met ons op.

Ons verdere assortiment

Binnen onze meubelen hebben wij bepaalde series. Zo kan jij meubelen bij elkaar zetten uit eenzelfde serie met jouw favoriete eetkamerstoelen en een mooi geheel creëeren. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze collectie eettafels, vakkenkasten, salontafels of cinewalls.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering