Fauteuils

Binnen een interieur kan een lekkere fauteuil natuurlijk niet ontbreken. Deze zijn in veel verschillende stijlen. Zo kan jij kiezen voor een relaxfauteuil waarmee je in verschillende posities kan zitten/liggen en een voetenbankje uit kunt klappen. Optimaal comfort. Heerlijk voor de televisie of een goede opvulling in een lege hoek van de ruimte, een plek waar jij heerlijk rustig kan genieten van jouw kop koffie met een goed boek. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment aan fauteuils.

Luxe fauteuils in verschillende designs

Een fauteuil is uitgebreid inzetbaar. Je kan deze in veel verschillende ruimtes plaatsen. In jouw woonruimte, slaapkamer of ergens in een leeg hoekje die wel wat sfeer kan gebruiken. Hierom is het belangrijk dat er veel verschillende stoffen, kleuren en vormen beschikbaar zijn binnen het assortiment. Dit kunnen wij bieden. Kleed jouw fauteuil aan met leuke kleedjes en kussens zodat deze past bij de ruimte. Je kan de ruimte daarnaast nog aankleden met een gave lamp en een salontafel om een mooi geheel te creëren. Bij PUUUR helpen wij je graag tot jij helemaal tevreden bent.

Design fauteuils in verschillende vormen en stijlen

Er zijn veel verschillende soorten fauteuils. Elk weer passend bij een andere woonstijl. Ga jij voor een oor fauteuil die wat meer past bij een romantisch of landelijk interieur of voor een draaifauteuil die weer meer tot zijn recht komt binnen het moderne interieur. Naast deze woonstijlen hebben wij ook een veelzijdig assortiment aan tijdloze fauteuils, deze kan jij zelf inrichten naar jouw stijl en wens. Binnen de fauteuils zijn alle materialen en kleuren mogelijk. Zo kunnen wij jou altijd helpen aan jouw gewenste meubel. Wij helpen je vanaf stap één en komen samen tot het gewenste eindproduct.

Fauteuils online of bekijken in ons Experience Center

Al onze meubelen zijn te bestellen via onze webshop. Ben jij toch nog niet helemaal uitgekeken en weet je toch nog niet precies wat je wilt, dan kun je altijd een kijkje komen nemen in ons Experience Center in Purmerend. Hier zijn al onze meubelen in het echt te bekijken en stoffen te voelen. Zo krijg jij een beter beeld van wat bij jou zou passen en wat er allemaal mogelijk is. Onze interieurstyliste Simone staat hier altijd voor je klaar met een heerlijke kop koffie of thee en persoonlijk advies.
Voor een afspraak in ons Experience Center kan er contact met ons worden opgenomen.

Ons verdere assortiment

Naast onze fauteuils hebben wij nog vele andere meubelen in ons assortiment. Binnen onze meubelen hebben wij verschillende series. Combineer een fauteuil met een eetkamerbank, eettafel of vakkenkast uit eenzelfde serie en creëer een mooi geheel.

Maatwerk meubelen
Eigen spuiterij
Eigen productie
Snelle levering