Brandfriend Monica Geuze

Thuis bij Monica Geuze

Wij zijn trots dat Monica heeft gekozen voor PUUUR in huis. Het huis is een volledig gerenoveerd herenhuis in Amsterdam Oud-Zuid. PUUUR is verantwoordelijk voor een groot gedeelte van de meubelen bij hen thuis. Zo hebben wij onder andere een prachtige eettafel, tv-meubel, servieskast en een gigantische inloopkast gerealiseerd.

Bekijk hier het prachtige resultaat.

Volledig gerenoveerd herenhuis in Amsterdam Oud-Zuid

De stijl van Monica

Monica heeft haar interieur ingericht in de Hotel Chique interieurstijl. Binnen deze woonstijl wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke en luxe kleuren in combinatie met luxueuze stoffen en glimmende materialen. Naast donkere muurverf is behang met een gave print een echte must. Behangsoorten met een subtiele tot grove structuur, geven een unieke en luxe uitstraling aan een ruimte. Voor de inloopkast, tv-meubel en nachtkastjes is er gekozen voor de kleur Merlyn Brown, wat perfect past binnen de woonstijl. De kleur heeft namelijk een metallic afwerking, wat zorgt voor een chique effect!

Binnen deze woonstijl wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke en luxe kleuren in combinatie met luxueuze stoffen en glimmende materialen.

Customization

Een exclusieve handgemaakte beleving, waar Nederlands vakmanschap en design samenkomen.

Paint Shop

De meubelen worden in onze eigen spuiterij afgewerkt met een hoogwaardige twee componenten lak.

Interieur design

PUUUR biedt volledige ontzorging van eerste schets tot oplevering, met als resultaat een totale woonbeleving.

Snelle levering

Doordat wij de gehele productie in eigen beheer hebben, kunnen wij een snelle levertijd garanderen.