Project Knight img

Project Knight

Project Knight, waar stijl & comfort samenkomen. Hier maken wij gebruik van lichte beige tinten, die we hebben verweven met de diepe warmte van onze kenmerkende wengé kleur. Dit subtiel samenspel resulteert in een serene, maar eigentijdse uitstraling, perfect afgestemd met de hoogwaardige meubelen waar PUUUR Interiors bekend om staat.

Landhuis Noun img

Landhuis Noun

Een prachtige villa wat ingetogen luxe uitstraalt. Een klassiek gebruik van een subtiel neutraal palet geaccentueerd met donkere tinten. Een project met aandacht voor details die duidelijk zichtbaar zijn van het algemene uiterlijk van het project tot aan het kleinste detail.

Villa Sereen img

Villa Sereen

Villa Sereen is een prachtige, ruime woning met veel natuurlijke lichtinval. De warme nude kleuren vormen een prachtige basis waar het donkere meubilair helemaal tot zijn recht komt. De donkere cinewall geeft een rustige uitstraling waarbij diverse unieke accessoires meteen de aandacht trekken. De perfecte balans tussen lichte en donkere kleurtinten vormen samen één ontspannen geheel.

Woonhuis Barbados img

Woonhuis Barbados

In dit huis is een prachtige plek gerealiseerd om samen te kunnen koken en te dineren. In de keuken is gekozen voor een donkere functiewand. Samen met het strakke kookeiland met marmer aanrechtblad is de keuken de eyecatcher van dit huis. Door gebruik te maken van rijke materialen voor de meubelstoffen, hebben we een warm interieur gecreëerd.

Woning De Dijk img

Woning De Dijk

De materialisering is warm en chique, met moderne accenten. Door het kleurgebruik is zachte en rustige sfeer ontstaan, waarbij de rijke stoffen en diverse printjes voor een accent in de woonkamer zorgen. De organische vormen contrasteren met de strakke lijnen.

Penthouse Wales img

Penthouse Wales

Een zeer luxe appartementencomplex. Aan ons de eer om dit appartement om te toveren tot een warme leefruimte. Een licht en ruimtelijk interieur dat aanvoelt als een warme deken. Het zijn de lichte tinten en donkere houtkleuren die de elegantie toevoegen. Als rode draad door heel het project brengen ze een samenhorend geheel tot leven.

Villa Chopin img

Villa Chopin

Voor dit project ontwierp onze designer een unieke tv-wand, volledig op maat gemaakt. De wand biedt plaats voor veel opbergruimte en plek om accessoires uit te lichten. Een grote sofa bekleed met rijke stoffen en twee aparte seats sluiten de ruimte gezellig in. Perfect voor urenlange babbels met familie en vrienden. Natuursteen gecombineerd met donker eikenhout en uitgekiende lak-kleuren creëren een tijdloze elegantie met internationale allure.

Kantoor Detec img

Kantoor Detec

Het kantoor is een unieke en sfeervolle ruimte, waarbij naar alle materialen, kleuren en vormen is gekeken. Een prachtig kantoor om naast te werken, ook klanten te ontvangen.

Herenhuis Den Haag img

Herenhuis Den Haag

Het kantoor is een unieke en sfeervolle ruimte, waarbij naar alle materialen, kleuren en vormen is gekeken. Een prachtig kantoor om naast te werken, ook klanten te ontvangen.