Grootste Cinewall specialist van de Benelux!

Waarom een Cinewall van PUUUR?

Ontdek waarom een cinewall van Puuur Interiors de ideale keuze is voor jouw interieur. Onze cinewalls worden op maat gemaakt, zodat ze naadloos aansluiten bij jouw wensen en de afmetingen van jouw ruimte. Doordat we onze cinewalls in eigen beheer produceren, kunnen we niet alleen de kwaliteit waarborgen, maar ook flexibel inspelen op jouw specifieke eisen.Bovendien garanderen we snelle levering, zodat je snel kunt genieten van jouw nieuwe cinewall. Bezoek onze ruime showroom, de grootste van Nederland, om inspiratie op te doen en de verschillende mogelijkheden te bekijken. En het beste van alles? Ons ervaren team zorgt niet alleen voor de levering van jouw cinewall, maar ook voor professionele plaatsing en montage op locatie.
We hebben twee manieren om afspraken in te plannen. Het is mogelijk om in ons Experience Center langs te komen om alle modellen te bekijken en advies te krijgen voor bij u thuis. Of u kunt bij onze experts aan tafel komen om uw op maat gemaakte cinewall gelijk te ontwerpen. Hiervoor kunt u een afspraak maken in het volgende blok van de pagina
Zet nu jouw afspraak vast!
Cinewall Andrew lights
PUUUR_EPSE-5598 (LR) kopie
DSC_5197 kopie LR

Samen met onze experts jouw cinewall ontwerpen?

Kom langs bij onze experts en ontwerp samen jouw op maat gemaakte cinewall?

Wil je jouw woonkamer transformeren tot een oase van stijl en comfort? Bij PUUUR Interiors bieden we de perfecte oplossing: maatwerk cinewalls ontworpen door onze deskundige team!

Een cinewall op maat is de ultieme manier om jouw televisie naadloos in jouw interieur te integreren. Onze experts werken nauw met je samen om een cinewall te ontwerpen die niet alleen functioneel is, maar ook perfect past bij jouw persoonlijke stijl en ruimte.
Of je nu gaat voor een strak modern design of een meer traditionele uitstraling, wij hebben de kennis en ervaring om jouw visie tot leven te brengen. Met hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen we ervoor dat jouw cinewall niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en functioneel.

Wacht niet langer om jouw woonkamer te transformeren met een op maat gemaakte cinewall van PUUUR Interiors. Neem vandaag nog contact met ons op om een consult in te plannen en ontdek de mogelijkheden voor jouw ruimte!

Zet nu jouw afspraak vast!
cinewall ontwerpen_Tekengebied 1
cinewall ontwerpen-02
KSN_2011
Geeve test_Tekengebied 1
Geeve test-02

Cinewalls op maat

Ervaar een Exclusieve Home Cinema-ervaring met PUUUR. Bij PUUUR draait alles om het leveren van een exclusieve home cinema-ervaring in uw eigen woonruimte.Onze Op maat gemaakte cinewalls zijn niet alleen ontworpen om perfect bij uw interieur te passen, maar ook bij uw levensstijl. Ontdek de mogelijkheid om sfeervolle haarden toe te voegen voor een warme ambiance, ideaal voor gezellige avonden genieten van uw favoriete films en series.


Como

Cinewall met Ingebouwde haard en soundbar?

Bij ons kan alles

Ontdek bij PUUUR: Cinewalls op Maat met Elektrische Sfeerhaard en Soundbar Bij PUUUR bieden we de mogelijkheid om uw cinewall volledig op maat te maken, zodat deze perfect past bij uw interieur en behoeften.Voeg een elektrische sfeerhaard toe voor een warme en gezellige sfeer tijdens uw filmavonden. Verrijk uw kijkervaring verder met een geïntegreerde soundbar, waardoor het geluid tot leven komt en u volledig wordt ondergedompeld in de wereld van uw favoriete films en series. Ontdek nu onze op maat gemaakte oplossingen voor een ongeëvenaarde home cinema-ervaring.

Laat nu die van jouw ontwerpen!
Cinewall bio_Tekengebied 1
Cinewall bio-02
PUUUR_EPSE-5598 (LR) spiegel licht
Huiskamer_Tekengebied 1
Huiskamer-02

Niet alleen je Cinewall, je hele inrichting PUUUR


Een totale woonbeleving

In een ruimte dienen materiaal, kleur, licht en lijnenspel op elkaar afgestemd te worden. Dit samen zorgt voor het maximale comfort en de uitstraling waar jij naar op zoek bent. Een totaaladvies dat zorgt voor een woonbeleving, waarbij elk element tot in perfectie bijdraagt en het verschil gaat maken met een doorsnee ruimte.


Voel en ervaar deze passie met ons mee door langs te komen in ons Experience Center.


Naast Cinewalls, heeft PUUUR ook: Eettafels, Salontafels, Sidetables, Bijzettafels, TV-meubelen, Vakkenkasten, Dressoirs, Make-up tafels, Zuilen, diverse zitmeubelen, woonaccessoires.


Of bekijk HIER onze collectie online!
Eettafel met vakkenkast


Maatwerk

Maatwerk

Een exclusieve handgemaakte beleving, waar Nederlands vakmanschap en design samenkomen.

Spuiterij

Spuiterij

De meubelen worden in onze eigen spuiterij afgewerkt met een hoogwaardige twee componenten lak.

Interieur design

Interieur design

PUUUR biedt volledige ontzorging van eerste schets tot oplevering, met als resultaat een totale woonbeleving.

Levering

Levering

Doordat wij de gehele productie in eigen beheer hebben, kunnen wij een snelle levertijd garanderen.

Het uitgebreide assortiment van PUUUR en keuze aan meubelen, vloeren, wallcovering zijn de eerste stappen tot een maximaal comfort en de uitstraling waar jij naar op zoek bent. De welbekende finishing touch zit hem in de styling en het gebruik van de juiste stoffen en accessoires. Samen met de interieurstyliste van PUUUR Interiors werk je toe naar de ultieme sfeer-beleving op maat.

Bezoek ons PUUUR Experience Center
Openingstijden Experience Center

maandag 09:00 – 17:00
dinsdag 09:00 – 17:00
woensdag 09:00 – 17:00
donderdag 09:00 – 17:00
vrijdag 09:00 – 17:00
zaterdag 09:00 – 17:00
zondag 11:00 – 17:00

Einsteinstraat 57
1446 VE Purmerend
085 - 114 45 88